ΑρχικήΑθλητικάΜε 4-0 επικράτησε ο Ελλοπιακός απέναντι στον ΑΟ Μαυροματίου - Παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας

Με 4-0 επικράτησε ο Ελλοπιακός απέναντι στον ΑΟ Μαυροματίου - Παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας

Με 4-0 επικράτησε ο Ελλοπιακός απέναντι στον ΑΟ Μαυροματίου - Παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής για την Α` Βοιωτίας ανάμεσα στον Ελλοπιακό και τον ΑΟ Μαυροματίου, στο γήπεδο της Ελλοπίας, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 4-0.

Οι δύο ομάδες αρχικά «πάλεψαν» για τον έλεγχο της μπάλας, κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, καθώς και ο Ελλοπιακός και το Μαυρομάτι προσπαθούσαν να θέσουν τον δικό τους ρυθμό στον αγώνα, όμως αργά και μεθοδικά η ομάδα του Ελλοπιακού κατάφερε να πάρει την κατοχή της μπάλας και ξεκίνησε την «πολιορκία» στην εστία του Μανάρα.

Στο 5ο λεπτό κιόλας ο Σπανός πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Μαυροματίου, ο Μανάρας έκανε άσχημη έξοδο όμως η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 6ο λεπτό ο Σεχάι έκανε την πάσα στον Κολιγιάννη, αυτός βγήκε στην επίθεση, μπήκε στην περιοχή του Μαυροματίου, έκανε το σουτ όμως ο Μανάρας μπλόκαρε.

Στο 10ο λεπτό ο Σπανός βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ όμως η μπάλα βγήκε κόρνερ.

Στο 11ο λεπτό έγινε μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων όμως ο Μανάρας μπλόκαρε.

Στο 18ο λεπτό ο Ρεσβάνης πήρε την μπάλα από πάσα, έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Μανάρα όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 21ο λεπτό έγινε μια βαθιά σέντρα, ο Σεχάι από την άλλη πλευρά του γηπέδου πήρε την μπάλα, έκανε μια συρτή σέντρα που πέρασε από όλους τους παίχτες που ήταν στην μικρή περιοχή του Μανάρα.

Στο 22ο λεπτό ο Σπανός πέρασε με τακουνάκι την μπάλα στον Ρουπάκα, αυτός έκανε το σουτ όμως η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 26ο λεπτό ο Σπανός κατάφερε να μπει στη μεγάλη περιοχή του Μαυροματίου, έκανε το σουτ και κατάφερε να γράψει το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 28ο από λάθος του Σιαμανδούρα, η μπάλα πέρασε στη κατοχή του Ελλοπιακού, ο Κολιγιάννης πέρασε τη μπάλα στον Ρουπάκα, αυτός με την μια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την έξοδο του Μανάρα, κάνοντας το 2-0.

Ο Σπανός στο 32ο λεπτό με μια καταπληκτική σέντρα έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 3-0.

Στο 35ο λεπτό η ομάδα του Μαυροματίου βγήκε στην επίθεση, με ένα σουτ του Μανάρα Χ., η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 48ο λεπτό ο Κολιγιάννης με σουτ απείλησε την εστία του Μαυροματίου όμως ο Μανάρας μπλόκαρε.

Στο 59ο λεπτό ο Σπανός έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Μαυροματίου, ο Μανάρας έπεσε και έδιωξε με τα πόδια.

Στο 60ο λεπτό η ομάδα του Μαυροματίου είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με μια απευθείας εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Κουτρούμπας μπλόκαρε την μπάλα.

 Στο 79ο λεπτό ο Ρεσβάνης έκανε ένα σουτ, απέκρουσε αμυντικός του Μαυροματίου, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Κολώνιας με ένα σουτ από πολύ κοντά έγραψε το τελικό 4-0.