ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπίσκεψη του Δημάρχου Λεβαδέων και του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στο Τ.ΟΜ.Υ. Λιβαδειάς

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

#TAGS: Δήμος Λεβαδέων  ΥΠΕ  ΤΟΜΥ 

Επίσκεψη του Δημάρχου Λεβαδέων και του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στο Τ.ΟΜ.Υ. Λιβαδειάς

Επίσκεψη του Δημάρχου Λεβαδέων και του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στο Τ.ΟΜ.Υ. Λιβαδειάς

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτης Σερέτης έχοντας ως κεντρικό θέμα συζήτησης τη λειτουργία της νέας Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) στην πόλη μας, επί της οδού Στρατηγού Ιωάννου, 17-19. 

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Λεβαδέων και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ μετέβησαν στο χώρο όπου στεγάζεται και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Διευθυντή του Τ.ΟΜ.Υ. Λιβαδειάς και Παιδίατρο κ. Σολούκο και με όλο το ειδικευμένο Ιατρικό και Επιστημονικό προσωπικό, να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και να διεξάγουν εποικοδομητικό διάλογο για την άρτια λειτουργία του.

Ο κ. Ταγκαλέγκας τόνισε ότι στόχος του Τ.ΟΜ.Υ. στη Λιβαδειά είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και η αποσυμφόρηση των νοσοκομειακών μονάδων. Συνοψίζοντας, ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαριστεί τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Φώτη Σερέτη για την πολύτιμη συμβολή του και την άρτια συνεργασία του ώστε οι πολίτες του Δήμου μας να λαμβάνουν επιπρόσθετες ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλη την οικογένεια.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι