ΑρχικήΑθλητικάΠήρε την νίκη ο Ελλοπιακός με 2-1 απέναντι στην Αναγέννηση Σχηματαρίου (Βίντεο)

Πήρε την νίκη ο Ελλοπιακός με 2-1 απέναντι στην Αναγέννηση Σχηματαρίου (Βίντεο)

Πήρε την νίκη ο Ελλοπιακός με 2-1 απέναντι στην Αναγέννηση Σχηματαρίου (Βίντεο)

Τ. Πλατής: «Δεν έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα»

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

Η ομάδα του Ελλοπιακού κατάφερε να πάρει μια ακόμη σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα της Α` Βοιωτίας, παραμένοντας αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας, απέναντι στην Αναγέννηση Σχηματαρίου.

Η ομάδα του Ελλοπιακού από νωρίς πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πιέζοντας την Αναγέννηση, η οποία αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μέσα στον αγώνα λόγω της ασφυκτικής πίεσης που δεχόταν από τους γηπεδούχους.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα καλός, με τις δύο ομάδες να παίζουν ποιοτικά, όμως η πίεση του Ελλοπιακού και οι διαρκείς επιθέσεις του κατάφεραν να του εξασφαλίσουν μια ακόμη νίκη, με το τελικό σκορ να είναι 2-1.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Σχηματαρίου, κ. Τ. Πλατής, μίλησε στο radiothiva.gr μετά τον αγώνα, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, τονίζοντας πως του προκαλεί στεναχώρια το ότι ο Ελλοπιακός έβαλε τα δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο, ενώ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο 2ο, σημειώνοντας πως αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό με την ομάδα του Σχηματαρίου. Ο κ. Πλατής υπογράμμισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίχτες του, τονίζοντας πως πολλοί από τους παίχτες της ομάδας είναι νέα παιδιά, τα οποία λόγω του κορωνοϊού έλειπαν για αρκετά χρόνια από τα γήπεδα και δεν έχουν τις παραστάσεις και την εμπειρία που έχουν οι παίχτες του Ελλοπιακού, ενώ σημείωσε πως αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν σταματήσει το ποδόσφαιρο και το ξαναξεκίνησαν.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής της Αναγέννησης Σχηματαρίου ανέφερε πως η ομάδα του θα απαιτήσει κάποια στιγμή στο μέλλον το πρωτάθλημα, όμως πρώτα τόνισε πως θα πρέπει να έχει από τον τόπο της έναν κορμό παιχτών. Τέλος, ο κ. Πλατής έκανε γνωστό πως παρά την άνοδο της ομάδας στην Α` κατηγορία, ο κόσμος δεν έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα, κάτι που θεωρεί δυσάρεστο.