ΑρχικήΑθλητικάΜέχρι τις 24 Μαρτίου οι εγγραφές για advanced-full πακέτα στο Moschopodi Trail 2023

ΘΗΒΑ

#TAGS: Moschopodi Trail  Θήβα 

Μέχρι τις 24 Μαρτίου οι εγγραφές για advanced-full πακέτα στο Moschopodi Trail 2023

Μέχρι τις 24 Μαρτίου οι εγγραφές για advanced-full πακέτα στο Moschopodi Trail 2023

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

Η Οργανωτική ομάδα του Moschopodi Trail ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τα ενισχυμένα (advanced) και πλήρες (full) πακέτα θα κλείσουν τη Παρασκευή 24 Μαρτίου όπως και οι ομαδικές εγγραφές.

Το Moschopodi Trail διανύοντας την 3η διοργάνωση προετοιμάζεται για να μας υποδεχθεί στην καρδιά της άνοιξης, στις 22-23 Απριλίου 2023.

Την άνοιξη το δάσος Μοσχοποδίου κατακλύζεται από χρώματα και αρώματα που μαγεύουν τον κάθε επισκέπτη αλλάζοντάς του έστω και λίγο την διάθεση του προς το καλύτερο. Αυτό θα προσπαθήσει και η Οργανωτική Επιτροπή, στο διήμερο του festival αγώνων βουνού στο δάσος, να μας προσφέρει μια πανδαισία αθλημάτων, χρωμάτων και συναισθημάτων.

Στις 22 και 23 Απριλίου το Μοσχοπόδι θα γεμίσει με παλμό, αγωνιστική διάθεση και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με τo αγωνιστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν και αρκετές δράσεις, όπως έκθεση παιδικής ζωγραφικής, kids athletics, χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τοπικά έθιμα με χορό και μουσική και μια συναυλία έκπληξη ανεβάζοντας τον πήχη των φετινών των εκδηλώσεων του Moschopodi Trail 2023.

Η Expo της διοργάνωσης θα έχει επιλεγμένους εκθέτες που θα μας παρουσιάζουν νέα προϊόντα, τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να τα δουν και να τα δοκιμάσουν, αλλά και περίπτερα περιβαλλοντικών δράσεων.

Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει:

Αγώνα ορεινής ποδηλασίας 30km(cross country)

Αγώνες ορεινού τρεξίματος 21km & 10km

Πεζοπορίες 10km & 5km(αρχάριους-οικογένειες)

Παιδικός αγώνας ορεινού τρεξίματος 1km

Moschopodi Experience που περιλαμβάνει συνδυαστικά τα 30km MTB & 21km RUN.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι