ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτία«Έπεσαν» οι υπογραφές για έργα στο Δήμο Λεβαδέων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής και εργασίας των δημοτών

«Έπεσαν» οι υπογραφές για έργα στο Δήμο Λεβαδέων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής και εργασίας των δημοτών

«Έπεσαν» οι υπογραφές για έργα στο Δήμο Λεβαδέων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής και εργασίας των δημοτών

Η ανάρτηση του Δημάρχου Λεβαδέων, κ. Ι. Ταγκαλέγκα

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

Το ένα καλό νέο διαδέχεται το άλλο!!

Υπέγραψα εκ μέρους του Δήμου Λεβαδέων δύο συμβάσεις έργων, απολύτως αναγκαίες για την βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας των δημοτών μας.

Μετά από κοπιώδη προσπάθεια, καταφέραμε να συμβασιοποιήσουμε το έργο «Οδοστρωσία αναγνωρισμένων κοινόχρηστων αγροτικών δρόμων εντός αναδασμών στον Δήμο Λεβαδέων», αξίας 1.933.991,48€ με πηγή χρηματοδότησης από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" του Υπουργείου Εσωτερικών και το έργο «Αποκατάσταση οδού πρόσβασης στην Ιερά Μονή Οσίου Σεραφείμ περιοχής οικισμού Παναγίας Καλαμιώτισσας», αξίας 393.780,23€ με πηγή χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Πρόκειται για έργα που θα βελτιώσουν μία σειρά από αγροτικούς δρόμους και θα διευκολύνουν την πρόσβαση σε ένα Μοναστήρι - τοπόσημο για το Δήμο μας.

Οι αγροτικοί δρόμοι και η προσβασιμότητα τους είναι πάντα μία δύσκολη εξίσωση και χαίρομαι που ο Δήμος Λεβαδέων αποκτά ένα ακόμη εργαλείο δράσης για την επίλυση της.

Ευχαριστώ θερμά για μια ακόμη φορά τους συνεργάτες μου, υπηρεσιακούς και αιρετούς, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Συλλογικά με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε να παλεύουμε για το όραμα ενός καλύτερου Δήμου.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι