ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Παπαθανασίου, Καββάς, Καφούνης και Μπελεγράτης ανακοίνωσαν με Β. Περγάλια

Εκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Παπαθανασίου, Καββάς, Καφούνης και Μπελεγράτης ανακοίνωσαν με Β. Περγάλια

Εκλογές στο Δήμο Τανάγρας: Παπαθανασίου, Καββάς, Καφούνης και Μπελεγράτης ανακοίνωσαν με Β. Περγάλια

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

Με τις εκλογές του 2023 να πλησιάζουν μέρα με την μέρα, αυξάνονται οι ανακοινώσεις στο δημοτικό επίπεδο για τους υποψήφιους των παρατάξεων. Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από ανακοινώσεις υποψηφίων με τον συνδυασμό του Δημάρχου Τανάγρας, κ. Β. Περγάλια, «Εμείς η Κοινωνία».

Αναλυτικότερα οι ανακοινώσεις

Η ανακοίνωση του Τάσου Μπελεγράτη:

«Στις επερχόμενες εκλογές του 2023, θα σταθώ στο πλευρό του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια, με το συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» στη Δ.Ε Τανάγρας ως υποψήφιος στο τοπικό της Τανάγρας. Η προσωπική μου επιλογή να επιστρέψω στο τόπο που αγαπώ με κινητοποίησε να συμμετέχω ενεργά και στη πολιτική ζωή του τόπου μου. Η εργασία μου με έχει διδάξει πως η επιμονή, η σκληρή δουλειά και τα έργα μπορούν να επιφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας!»

Η ανακοίνωση του Γιώργου Καφούνη:

«Στις επερχόμενες εκλογές του 2023, θα σταθώ και πάλι στο πλευρό του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια, με το συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» στη Δ.Ε Τανάγρας ως υποψήφιος στο τοπικό της Καλλιθέας. Η αγάπη μου για το τόπο μου τόσα χρόνια, με τη καθημερινή παρουσία μου και δουλειά στη Καλλιθέα είναι ο λόγος που επιθυμώ να εργαστώ ακόμα πιο σκληρά για την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Δήμου Τανάγρας.»

Η ανακοίνωση του Γιάννη Καββά:

«Λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Οκτώβρη του 2023 ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του φίλου Δημάρχου Βασίλη Περγάλια με τον συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» στη Δ.Ε Οινοφύτων στο τοπικό συμβούλιο του Αγίου Θωμά. Η τιμητική πρόταση του Δημάρχου να συμμετέχω στη πολιτική ζωή του τόπου μας μου δίνει τη δυνατότητα ως νέος άνθρωπος να οραματιστώ το τόπο, ως ένα ιδανικό σημείο διαβίωσης μέσα από έργα υποδομής. Ως ελεύθερος επαγγελματίας στον ενεργό εργασιακό στίβο γνωρίζω πως η ανοδική πορεία του τόπου μας είναι ένα στοίχημα συλλογικό, όπου όλοι μαζί με σκληρή δουλειά θα το πετύχουμε.»

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Παπαθανασίου:

«Η εργασία μου στον Τομέα της Ασφάλειας των πολιτών με κάνει ως νέο της σημερινής κοινωνίας, να αισθάνομαι τον φόβο και την αβεβαιότητα του αύριο. Όντας νέος στην ηλικία και με όρεξη για δουλειά, για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο που μεγάλωσα και δραστηριοποιήθηκα, αποδέχομαι με χαρά την πρόταση του – Υποψηφίου - Δήμαρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλιας για τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία» , αλλά και στις επερχόμενες εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Τανάγρας.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι