ΑρχικήΑθλητικάΑγώνες του Γ.Σ. Πίνδαρου Θηβών στο Μοσχοπόδι - Βραβεύσεις και Δηλώσεις (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Αγώνες του Γ.Σ. Πίνδαρου Θηβών στο Μοσχοπόδι - Βραβεύσεις και Δηλώσεις (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Αγώνες του Γ.Σ. Πίνδαρου Θηβών στο Μοσχοπόδι - Βραβεύσεις και Δηλώσεις (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

Το πρωί της Κυριακής, 26 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκαν στο Μοσχοπόδι, από τις 09:30 έως τις 11:30, μια σειρά από αγώνες που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών, στους οποίους συμμετείχαν πολλοί μικροί αθλητές. Χαρακτηριστικά οι μικροί αθλητές έτρεξαν 600 μέτρα, ενώ άλλοι 1 χλμ. Ο καιρός ήταν καταπληκτικός, ενώ στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και αρκετοί γονείς ώστε να καμαρώσουν τα παιδιά τους.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε και βράβευση των αθλητών.

Στη κάμερα του radiothiva.gr μίλησε ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Πινδάρου Θηβών, κ. Απόστολος Δελαβέκουρας, ο οποίος καλωσόρισε τα νέα παιδιά και τον νέο κόσμο που ήρθε στην εκδήλωση, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος «γιατί αυτό που επιδιώκουμε σαν σύλλογος είναι να μάθουμε στα παιδιά ότι πρέπει να αγωνίζονται, να μην τα παρατάνε ποτέ και ότι στην ζωή τους μόνο όταν αγωνίζονται θα πετύχουν, ο,τιδήποτε κάνουν.»

Αγώνες του Γ.Σ. Πίνδαρου Θηβών στο Μοσχοπόδι

Δηλώσεις έκανε και ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γ. Αναστασίου, αναφέροντας πως ο Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών πρωτοπορεί γενικότερα, και έχει ξεκινήσει μια πολύ ωραία δράση τα τελευταία χρόνια, στο Μοσχοπόδι, το οποίο παραδέχτηκε πως «το έχουμε αφήσει λιγάκι ανεκμετάλλευτο με την έννοια ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα.» Στη συνέχεια ο Δήμαρχος χαρακτήρισε σημαντική αυτή την εκδήλωση, υπογραμμίζοντας πως δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να αγκαλιάσουν την φύση, να εναρμονιστούν με την φύση και να αθληθούν.

Τέλος, ο πολιτευτής της Ν.Δ. του νομού Βοιωτίας, κ. Λ. Κτιστάκης, τόνισε στις δηλώσεις του πως το μέλλον του τόπου είναι οι νέοι, και πως τόσο ο Γ.Σ. Πίνδαρος Θηβών όσο και το Moschopodi Trail πραγματοποιούν εκδηλώσεις στο Μοσχοπόδι με αποτέλεσμα να προσελκύουν κόσμο στο σημείο, ενώ επισήμανε πως ευελπιστεί να υπάρχει όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι