ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕγκαινιάστηκε το γραφείο του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στη Θήβα (Βίντεο-Φωτό)

Εγκαινιάστηκε το γραφείο του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στη Θήβα (Βίντεο-Φωτό)

Εγκαινιάστηκε το γραφείο του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στη Θήβα (Βίντεο-Φωτό)

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023

Γιώργος Πέππας

Πραγματοποιήθηκαν τη Τρίτη αργά το απόγευμα, τα εγκαίνια του του Γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ., κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, στη Θήβα, με την συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Στα εγκαίνια έδωσε το παρών η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας, κ. Σωσώ Μανάρα, και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ, κ. Νίκος Λύγγος.

Ο κ. Αγγελόπουλος στη τοποθέτησή του ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε εδώ σήμερα και τιμάτε με την παρουσία σας αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνουμε, Εγκαινιάζουμε σήμερα τα γραφεία μας στη Θήβα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι μαζί μας πολλοί παλιοί και νέοι φίλοι. Κάνουμε έναν αγώνα, είμαι για πρώτα φορά υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στον νομό Βοιωτίας, κάνουμε έναν αγώνα με όρεξη για τον τόπο μας, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τα σημαντικά του πλεονεκτήματα και να υποστηρίξουμε και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Γνωρίζετε ότι έχω γεννηθεί στη Λιβαδειά, έχω σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός με εμπειρία πάνω από είκοσι χρόνια και σε θέματα επενδύσεων, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην υποστήριξη και την προστασία των ατόμων με αναπηρία και κάνω αυτή την προσπάθεια με πολύ όρεξη και πολύ αγάπη για τον τόπο μου. Σας ευχαριστώ και πάλι! Καλή δύναμη, καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!»

Ο κ. Λύγγος στη συνέχεια ανέφερε με την σειρά του:

Εγκαινιάστηκε το γραφείο του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στη Θήβα 

«Εγώ χαίρομαι πολύ που ο Κώστας ο Αγγελόπουλος είναι υποψήφιος, είναι ένα νέο πρόσωπο, έχει να δώσει πολλά, είναι πολιτικό κεφάλαιο για την Βοιωτία. Οι γνώσεις του, η διαδρομή του, είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψει και θα στηρίξει την Βοιωτία από όποια θέση και αν είναι και σήμερα και αύριο και αποτελεί το μέλλον του τόπου και της Νέας Δημοκρατίας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Τέλος, η κ. Μανάρα στην τοποθέτησή της επισήμανε:

«Και για εμένα είναι ιδιαίτερη χαρά, τον Κώστα τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια γιατί ξέρω και τον πατέρα του τον κ. Λουκά Αγγελόπουλο τον οποίο έχουμε συμπορευθεί στην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση μαζί επί τέσσερα χρόνια, έχουμε δουλέψει για αυτό τον τόπο, έχουμε αγωνισθεί, υπήρξα και εγώ υποψήφια όπως ξέρετε οπότε έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία και ειδικά στους ανθρώπου που ξεκινάνε τώρα όλη αυτή την διαδρομή, είναι δύσκολος αγώνας γεμάτος αγκάθια αλλά σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα τα πας καλά! Θα τον στηρίξουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι