ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΜηνύματα αυτοδιοικητικών και βουλευτών της Στερεάς Ελλάδας για τις Πανελλαδικές

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

#TAGS: Πανελλαδικές  Μαθητές 

Μηνύματα αυτοδιοικητικών και βουλευτών της Στερεάς Ελλάδας για τις Πανελλαδικές

Μηνύματα αυτοδιοικητικών και βουλευτών της Στερεάς Ελλάδας για τις Πανελλαδικές

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023

Γιώργος Πέππας

Με τις πανελλαδικές εξετάσεις να έχουν πλέον φτάσει, πολλοί αυτοδιοικητικές, βουλευτές και πολιτευτές στη Στερεά Ελλάδα εξέδωσαν μια σειρά από ανακοινώσεις και μηνύματα όπου ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις αυτή τη χρονιά.

Μήνυμα κι ευχές του Δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που μαθητές και μαθήτριες μπαίνουν στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, ότι:

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ζωή σας, ωστόσο, δεν βασίζεται στην επιτυχία ή την αποτυχία σ΄ έναν διαγωνισμό. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μία από τις πολλές "μάχες" που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά συνάμα και η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες. Βασικός στόχος σας θα πρέπει να είναι να γίνετε χρήσιμοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Προσπαθήστε σήμερα με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και κυρίως με σωστή διαχείριση του άγχους σας να διαγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Να κοιτάζετε όμως πάντα το μέλλον σας με αισιοδοξία, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων. ?λλωστε η ζωή δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε μία προσπάθεια.

Στον αγώνα αυτόν δεν είστε μόνοι σας. Έχετε συμπαραστάτες τους γονείς σας που στηρίζουν κάθε προσπάθεια και επιλογή σας καθώς και τους εκπαιδευτικούς σας, που δίνουν το δικό τους αγώνα για τη σωστή προετοιμασία σας.

Αγαπητά μου παιδιά,

Σ’ αυτή λοιπόν τη σημαντική στιγμή της ζωής σας θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχηθώ Υγεία, Υπομονή, Δύναμη και κάθε Επιτυχία στον αγώνα, που ξεκινάτε.

Επίσης, θερμές ευχές και δύναμη στους γονείς σας, που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, αλλά και στους εκπαιδευτικούς σας που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.

Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία στον καθένα και στην καθεμιά σας ξεχωριστά!»

Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων Ιωάννη Ταγκαλέγκα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

«Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων, σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε δύναμη, υπομονή και να καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση ενός πολυετή αγώνα για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Πρόκειται για μία σημαντική μάχη. Όμως, στη ζωή σας θα κληθείτε να δώσετε πολλές ακόμη μάχες ως ενήλικες.

Να θεωρείτε βέβαιο ότι η συνολική πορεία σας δεν καθορίζεται από τα αποτελέσματα μεμονωμένων εξετάσεων. Απαραίτητα εφόδια να έχετε, σε όλα τα στάδια της ζωής σας, τις γνώσεις και την πίστη στις δυνατότητές σας. Να διεκδικείτε τα όνειρά σας, ακόμη και όταν συναντάτε εμπόδια. Να θυμάστε, ότι βασικός στόχος σας είναι να είστε χρήσιμοι πολίτες και χαρούμενοι με τις επιλογές σας.

Είμαι σίγουρος ότι λαμβάνετε την πολύτιμη καθοδήγηση των καθηγητών και της οικογένειάς σας που μοιράζονται τα όνειρα και τις ανησυχίες σας και σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα!

Επικεντρωθείτε στο στόχο σας και με επιμονή και υπομονή εύχομαι να εκπληρώνετε τα όνειρά σας!

Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία!»

Ευχές του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργου Ντασιώτη για τις Πανελλήνιες

«ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Ξεκινούν οι ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και οι ευχές, για τα παιδιά μας, που εξετάζονται, περισσεύουν από όλους μας.

Ένας μεγάλος αγώνας, πολλών ανθρώπων, αλλά κυρίως των παιδιών, σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί, για να συνεχιστεί με άλλους όρους.

Παιδιά, οι ευχές όλων μας, σας ακολουθούν !!!!

Προσωπικά, με πολλή αγάπη, θέλω να σας πω και κάτι ακόμη, ως εκπαιδευτικός, ως γονιός, αλλά και ως Δήμαρχος. Δώστε τον αγώνα σας, γιατί αυτό πρέπει να κάνετε. Ή ζωή, εξάλλου, διαρκής αγώνας είναι!!! Η έκβαση αυτής της προσπάθειας είναι σημαντική, εφόσον ικανοποιηθεί ο στόχος σας, όμως δεν καθορίζει οπωσδήποτε το μέλλον σας και η "επιτυχία ή αποτυχία" είναι πολύ σχετικές έννοιες.

 Πολλά πράγματα και πολλές επιλογές θα αλλάξουν στη ζωή σας και κάθε φορά θα κάνετε αντίστοιχες προσπάθειες. Τίποτα δεν τελειώνει, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Κάτι άλλο αρχίζει πάντα ,που αποτελεί μια πρόκληση ή μια ευκαιρία. Αυτό να το θυμόσαστε, αν πρόσκαιρα αισθανθείτε ότι δεν τα καταφέρατε και νιώσετε απογοήτευση. Όλοι, σας κοιτάμε και περιμένουμε από εσάς τα πάντα. Μεταξύ μας.....σηκώστε το βάρος που μπορείτε .ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ !!!!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!»

Μήνυμα της Δημάρχου Ορχομενού Βούλας Καράλη για τις Πανελλήνιες

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπημένα μου παιδιά

Στη ζωή, σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Ένας σταθμός στη ζωή και τη γνώση, είναι και οι Πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν αύριο.

Από τα βάθη της καρδιάς μου σας εύχομαι καλή επιτυχία !!!»

Μήνυμα του Δημάρχου Λοκρών Αθανάσιου Ζεκεντέ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις για να επιτύχουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

Είναι σημαντικό οι νέοι άνθρωποι να έχουν στόχους και όνειρα για το μέλλον τους!

Εύχομαι ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος στις πανελλήνιες κάθε νέος να κάνει επιλογές που θα τον βοηθήσουν να αξιοποιήσει τις ικανότητες του για να επιτύχει σε προσωπικό επίπεδο και παράλληλα να γίνει χρήσιμος στην κοινωνία!»

Το μήνυμα του Δημάρχου Δελφών, κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, προς τις μαθήτριες και τους μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων

«Εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που ξεκινούν τις πανελλήνιες εξετάσεις!

Είναι το τέλος μιας διαδρομής χρόνων.

Για άλλες και άλλους περισσότερο επίπονη, για άλλες και άλλους όχι και τόσο!

Για όλα τα παιδιά όμως, τα παιδιά όλων μας, εξίσου σημαντική η μέρα που ξημερώνει!

Είναι ένας αγώνας κατά βάση μοναχικός. Επιτρέψτε μας όμως να έχουμε το ρόλο του συμμάχου, όπου και όταν μας χρειαστείτε!

«Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της», είπε ο συγγραφέας Βίκτωρ Ουγκώ! Η δική σας ώρα εύχομαι ολόψυχα να είναι τώρα… κι αν πάλι δεν είναι, οπλιστείτε με δύναμη και προσμένετε τη στιγμή της! Θα έρθει!

Καλή σας επιτυχία!»

Μήνυμα της Δημάρχου Χαλκιδέων προς τους υποψήφιους των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2023

«Ξεκινούν και φέτος οι Πανελλήνιες Εξετάσεις. Όλοι όσοι κάνετε το βήμα αυτό, να έχετε υγεία, δύναμη, θάρρος και να είστε πιστοί στις δυνατότητες και τους στόχους σας.

Στο βήμα αυτό έχετε πολλούς δίπλα σας, γονείς, εκπαιδευτικούς, ανθρώπους που σας αγαπούν, κι εμάς στο Δήμο Χαλκιδέων, που έχουμε φροντίσει να είναι όλα τα εξεταστικά κέντρα έτοιμα και όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οι εξετάσεις είναι μόνο η αρχή στο όμορφο και ενδιαφέρον ταξίδι της ενηλικίωσης. Ένας σταθμός ανάμεσα σε τόσους άλλους που θα ανακαλύψετε και θα γνωρίσετε, με σκοπό την ευτυχία, γνωρίζοντας τον εαυτό σας και κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπάτε.

Μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας!

Καλή επιτυχία!»

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Σε όλους εσάς που θα δώσετε τη μάχη στις Πανελλαδικές εξετάσεις εύχομαι καλή επιτυχία σε έναν αγώνα για τον οποίο προετοιμάζεστε εδώ και πολύ καιρό.

Είναι η δική σας μάχη, η δική σας προσπάθεια για την κατάκτηση των στόχων σας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας είναι έτοιμη για την απρόσκοπτη μετακίνηση 316 μαθητών, οι οποίοι συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2023, χωρικής της ευθύνης πραγματοποιώντας 30 δρομολόγια, καθώς επίσης και στην μετακίνηση 140 μαθητών με 10 δρομολόγια για το μάθημα των Αγγλικών.

Στεκόμαστε δίπλα σας προσπαθώντας από τη δική μας πλευρά να κάνουμε τα μέγιστα για να κυλίσει ομαλά η πρόσβασή σας στα εξεταστικά κέντρα.

Με ψυχραιμία και πίστη στον εαυτό σας και με πολλές πολλές ευχές ξεκινάμε!

Καλή δύναμη και καλή Επιτυχία»

Μήνυμα του Γιώργου Μουλκιώτη προς υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Για άλλη μια χρονιά, η νέα γενιά μπαίνει στην πανελλήνια εξεταστική διαδικασία για να διεκδικήσει όχι μόνο την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και μια καλύτερη θέση στην κοινωνία.

Οι νέες και οι νέοι μας, καλούνται μέσα από αυτήν την διαδικασία να ανταποκριθούν σε μία ακόμα πρόκληση, από τις πολλές που έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες τις μαθήτριες και όλους του μαθητές της Βοιωτίας, που αρχίζουν τον αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να έχουν δύναμη και κουράγιο σ’ αυτήν τους την προσπάθεια.

Να έχουν την επιτυχία που ονειρεύονται και που αξίζει στους κόπους και τις θυσίες τους.

Κουράγιο και υπομονή εύχομαι και στις οικογένειές τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν διαχρονικά τον αγώνα των παιδιών.

 Καλή επιτυχία!»

Μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ. Εύας Τζουβελέκη για τις πανελλαδικές

«Καλή επιτυχία σε εσάς που ξεκινάτε αύριο (ΕΠΑΛ) και μεθαύριο (ΓΕΛ) τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Καλή δύναμη στους γονείς και τους καθηγητές σας.

Σημαντική μάχη οι Πανελλαδικές, αλλά όχι η σημαντικότερη. Στην ζωή σας θα δώσετε πολλές μάχες. Εύχομαι πάντα να καταφέρνετε να απολαμβάνετε τους καρπούς του κόπου και των προσπαθειών σας.

Μειώνουμε το άγχος, έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Και όλα καλά θα πάνε.»

Μήνυμα του βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ. Λευτέρη Κτιστάκη για τις πανελλαδικές εξετάσεις

«Εύχομαι καλή δύναμη στους μαθητές και στις μαθήτριες που από σήμερα ξεκινούν την απαιτητική διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων. Δικαιώστε με την προσπάθεια σας, τον αγώνα τόσων ανθρώπων που σας στηρίζουν, όπως οι γονείς και οι καθηγητές σας. Δικαιώστε όμως πάνω από όλα, τους ίδιους σας τους εαυτούς. Να έχετε πίστη στις ικανότητες και στα όνειρα σας! Καλή επιτυχία σε όλους και όλες.»

Μήνυμα του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Σαρακιώτη για τις πανελλήνιες

«Η έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων στα Επαγγελματικά και στα Γενικά Λύκεια της χώρας αποτελεί οπωσδήποτε μια μεγάλη δοκιμασία για τους μαθητές, μετά από χρόνια προσπαθειών και άοκνης μελέτης.

Αποτελεί μία από τις πρώτες προκλήσεις του στίβου της ζωής. Μία μάχη, όπου η επιτυχία είναι ευχής έργον, αλλά και η αποτυχία είναι επίσης ένα σημαντικό δίδαγμα για τις πολλές ακόμη μάχες, που θα ακολουθήσουν. ?λλωστε, η εκπλήρωση των ονείρων απαιτεί δύναμη, προσήλωση στο στόχο και επιμονή.

Εύχομαι στους μαθητές και υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται και παράλληλα, θα ήθελα να δώσω τα θερμά συγχαρητήριά μου στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς για την αμέριστη συμπαράστασή τους στα παιδιά!

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι