ΑρχικήΑθλητικά3 αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

#TAGS: ΓΑΣ Λιβαδειάς 

3 αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής

3 αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ολοκληρώθηκε ο προκριματικός αγώνας στη Γ` κατηγορία, ο οποίος έλαβε χώρα στις 26-28 Μαίου στο Κλειστό Γυμνστήριο "Σοφία Μπεφόν" στο Παλαιό Φάληρο, στον οποίο 3 αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς προκρίθηκαν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων.

Στον αγώνα ο ΓΑΣ Λιβαδειάς κατάφερε να κατακτήσει την 10η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό με τις αθλήτριες ΚΑΛΟΓΡΗΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΙΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΗΤΑΤΖΟΥΛΗ ΔΑΥΙΔΙΝΑ!

Οι αθλήτριες που προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις κατακτώντας τον στόχο τους ήταν:

Στην Κατηγορία Κορασίδων 2012 Α' επίπεδο:

Καλογρηά Ευαγγελία

18η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό

Διόγου Παναγιώτα

27η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό

Θεοδώρου Κυριακή

45η στο Σύνθετο Ομαδικό

«Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της αθλήτριάς μας ΜΗΤΡΑΤΖΟΥΛΗ ΔΑΥΙΔΙΝΑ η οποία αγωνίστηκε στην Κατηγορία Κορασίδων 2012 Β' επιπέδου ολοκληρώνοντας την αγωνιστική της χρονιά κατακτώντας την 12η θέση στο Σύνθετο Ατομικό!!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και προπονήτριες και καλή δύναμη με πολύ δουλειά και ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Ιουνίου στην Λάρισα!!!» ανέφερε ο ΓΑΣ Λιβαδειάς στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι