ΑρχικήΈνθεταΣινεμάΚινηματογράφος Θήβας: Από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου προβάλλεται η ταινία Transformers: Η εξέγερση των θηρίων

Κινηματογράφος Θήβας: Από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου προβάλλεται η ταινία Transformers: Η εξέγερση των θηρίων

Κινηματογράφος Θήβας: Από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου προβάλλεται η ταινία Transformers: Η εξέγερση των θηρίων

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023

Γιώργος Πέππας

Μονάχα για 4 ημέρες θα προβληθεί στον θερινό κινηματογράφο Θήβας η ταινία «Transformers: Η εξέγερση των θηρίων», από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, με την ώρα προβολής να είναι 21:30.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Steven Caple Jr.

Σενάριο: Joby Harold, Darnell Metayer& Josh Peters

Ηθοποιοί: Ron Perlman, Pete Davidson, Luna Lauren Velez, Dominique Fishback, Peter Cullen, David Sobolov, Peter Dinklage, Anthony Ramos, Michelle Yeoh

Διάρκεια: 127 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μπρούκλιν, 1994: Ο νεαρός Noah Diaz (Anthony Ramos) κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει την οικογένειά του και μέσα από μία σειρά γεγονότων διασταυρώνεται με τον Mirage (με τη φωνή του Pete Davidson), ένα πνευματώδες Autobot, που του αποκαλύπτει την ύπαρξη τριών ακόμα κρυμμένων Autobots, του Optimus Prime (με τη φωνή του Peter Cullen), του Bumblebee και της Arcee (με τη φωνή της Liza Koshy).

Στο μεταξύ, σε ένα αρχαιολογικό μουσείο, η 25χρονη ερευνήτρια Elena Wallace (Dominique Fishback) άθελά της πυροδοτεί έναν εξωγήινο πυρσό που κρύβεται σε ένα αρχαίο άγαλμα. Ο Noah και τα Autobots ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και φτάνουν την ώρα που ένα μοχθηρό Terrorcon, ο Scourge (με τη φωνή του Peter Dinklage) και ο στρατός του κάνουν επίθεση. Ο Noah και η Elena ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα Autobots για να σώσουν τη Γη από τον αφανισμό. Κανείς τους, όμως, δεν είναι προετοιμασμένος για τη νέα φατρία των Transformers, τα εκπληκτικά Maximals, τα οποία συναντούν στην αποστολή τους.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι