ΑρχικήΑθλητικάΗττήθηκε ο Αρης Θήβας από τον Απόλλωνα Χαλκίδας 69-73 σε έναν αγώνα για σκληρά νεύρα (Βίντεο)

Ηττήθηκε ο Αρης Θήβας από τον Απόλλωνα Χαλκίδας 69-73 σε έναν αγώνα για σκληρά νεύρα (Βίντεο)

Ηττήθηκε ο Αρης Θήβας από τον Απόλλωνα Χαλκίδας 69-73 σε έναν αγώνα για σκληρά νεύρα (Βίντεο)

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Συναρπαστικός ήταν ο αγώνας για την Α` ΕΣΚΑΣΕ, που έγινε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, ανάμεσα στον Αρη Θήβας και τον Απόλλωνα Χαλκίδας, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να πάρουν την νίκη με 69-73.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά για την νίκη, με τον Απόλλωνα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ για το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ενώ ο Αρης πάλευε για να κρατήσει μικρή την διαφορά, η οποία σε ένα σημείο είχε φτάσει τους 13 πόντους, και στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να βγει μπροστά, με τον Απόλλωνα να καταφέρνει να πάρει την νίκη με ελάχιστους πόντους διαφορά.

Το 1ο δεκάλεπτο ξεκίνησε δυναμικά και για τις δύο ομάδες, με τον Απόλλωνα να βγαίνει νωρίς μπροστά στο σκορ, σε ένα γρήγορα παιχνίδι, ενώ ο Αρης προσπαθούσε να διατηρήσει μικρή την διαφορά. Και οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα εύστοχες με τις τρίποντες βολές, όμως ο Απόλλωνας είχε μεγαλύτερη επιτυχία, και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 17-21.

Στο 2ο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση, με τον Απόλλωνα να αυξάνει την διαφορά και τον Αρη να την μειώνει, ενώ οι φιλοξενούμενα κατάφεραν να πετύχουν πολλές τρίποντες βολές για ακόμη μια περίοδο και έτσι το δεύτερο δεκάλεπτο τελείωσε 33-45.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη, χάνοντας έτσι αρκετές ευκαιρίες, με την διαφορά να αυξάνεται ελαφρώς, όμως ο Αρης προσπάθησε και κατάφερε να κρατήσει σταθερή την διαφορά, και σιγά σιγά την «ψαλίδιζε» με αποτέλεσμα να τελειώσει η τρίτη περίοδος 55-57.

Στην 4η περίοδο ο Απόλλωνας μπήκε συγχυσμένος, κάνοντας πάρα πολλά λάθη στην αρχή, και έτσι ο Αρης, που ήταν πιο αποφασιστικός, κατάφερε να βγει μπροστά για πρώτη φορά στον αγώνα, με τον Απόλλωνα να καταφέρνει να επιστρέψει στον αγώνα και να περιορίσει τα λάθη του, και στο τέλος, παρά την τεράστια προσπάθεια των παιχτών του Αρη, κατάφερε να κερδίσει με 69-73