ΑρχικήΣυνεντεύξειςΟ Αντώνης Τουλουμάκος στο Ράδιο Θήβα - Τι συμβαίνει με τον πεζόδρομο στην οδό Επαμεινώνδα

Ο Αντώνης Τουλουμάκος στο Ράδιο Θήβα - Τι συμβαίνει με τον πεζόδρομο στην οδό Επαμεινώνδα

Ο Αντώνης Τουλουμάκος στο Ράδιο Θήβα - Τι συμβαίνει με τον πεζόδρομο στην οδό Επαμεινώνδα

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

Γιώργος Πέππας

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήβας, κ. Αντώνης Τουλουμάκος, μίλησε στο Ράδιο Θήβα, στην εκπομπή «Ενημερωμένος Πολίτης» για το θέμα του πεζοδρόμου στην οδό Επαμεινώνδα, που συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων.

«Ο πεζόδρομος είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στην πόλη της Θήβας τα τελευταία χρόνια, με ένα σημαντικό αντίτιμο, που κράτησε αρκετά χρόνια για να γίνει. Σε κάθε περίπτωση, για να ξέρει και ο κόσμος, όταν ένα δημόσιο έργο τελειώνει πρέπει μέσα σε 15 μήνες να παραληφθεί. Εδώ έχουμε ένα έργο που έχει τελειώσει από το 2016 ή το 2017, έπρεπε να παραληφθεί μέσα στο 2017, περάσανε τρία με τέσσερα χρόνια δίχως να γίνει παραλαβή του έργου. Εμείς αυτό εντοπίζουμε σαν πρώτο βασικό. Επειδή ακούγονται διάφορα, εμείς θέλουμε να έχουμε μια στάση υπεύθυνη με την έννοια να συμβαδίζουν οι πράξεις με τα λόγια μας. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα θέματα του αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει κάτι, το πώς φτιάχτηκε ή τι φτιάχτηκε, εμείς δεν βάζουμε τέτοιο ζήτημα γιατί θεωρούμε ότι σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με την μελέτη και όπως αυτή μετά τροποποιήθηκε έχουν γίνει συγκεκριμένες εργασίες. Το πρώτό που βάζουμε είναι αυτή η δημοτική αρχή, παρόλο που παρέλαβε πριν έναν χρόνο στην ουσία, πρέπει να μας δώσει κάποιες εξηγήσεις, και με έναν τρόπο αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Γιατί υπήρξαν αυτές οι καθυστερήσεις είναι το πρώτο θέμα, ένα άλλο θέμα είναι το ότι δεν μπορούμε να παραλάβουμε ένα έργο το οποίο κατά γενική ομολογία, κάποια πράγματα δεν υπάρχουν.» Ο κ. Τουλουμάκος επισήμανε ότι μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. ξεκίνησαν κάποιες εργασίες, την επόμενη ημέρα.

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Τουλουμάκου, στην οποία αναλύει εις βάθος το ζήτημα του πεζόδρομου αλλά και άλλα μείζον ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Θηβαίων.