ΑρχικήΑθλητικάΜεγάλη νίκη του Ελλοπιακού απέναντι στον Περαμαϊκό με 2-0

Μεγάλη νίκη του Ελλοπιακού απέναντι στον Περαμαϊκό με 2-0

Μεγάλη νίκη του Ελλοπιακού απέναντι στον Περαμαϊκό με 2-0

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Το μεσημέρι της Κυριακής, 11 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ελλοπίας ο αγώνας για τον 4ο όμιλο της Γ` Εθνικής, ανάμεσα στον Ελλοπιακό και τον Περαμαϊκό, με την ομάδα της Ελλοπίας να κυνηγάει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται ώστε να παραμείνει στην Γ` Εθνική.

Οι δύο ομάδες από την αρχή του αγώνα πάλεψαν σκληρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ελλοπιακό σιγά σιγά να επιβάλει τον ρυθμό του, ενώ κατάφερε να δημιουργήσει από νωρίς ευκαιρίες, με την ομάδα του Περαμαϊκού να παίζει πιο συντηρητικά.

Στο 17ο λεπτό ο Ελλοπιακός έκανε το 1-0, με την ομάδα του Περαμαϊκού να βγαίνει στη συνέχεια στην επίθεση και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, προσπαθώντας να μειώσει το σκορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ελλοπιακός κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε ο Μπρούνο όμως ο τερματοφύλακας του Περαμαϊκού απέκρουσε και κράτησε το 1-0.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο ρυθμός έπεσε κάπως και για τις δύο ομάδες, καθώς σημειώθηκαν λιγότερες ευκαιρίες, όμως παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να βάλουν κάποιο γκολ, με τον Ελλοπιακό να σφραγίζει την πολυπόθητη νίκη στο 77ο λεπτό, με το 2-0.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Στο 3ο λεπτό ο Μπρούνο πήρε τη μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, έκανε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 6ο λεπτό ο Μπρούνο έκανε μια καλή πάσα στον Χατζηλάμπρο, αυτός έκανε ένα συρτό σουτ και ο Θεολόγης απέκρουσε.

Στο 11ο λεπτό ο Μπρούνο πήρε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή από πάσα του Χατζηλάμπρου, έκανε ένα άτσαλο σουτ και η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 17ο λεπτό ο Χατζηλάμπρος πέρασε όλη την άμυνα του Περαμαϊκού, πέρασε τον τερματοφύλακα και με ένα πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 21ο λεπτό έγινε μια βαθιά σέντρα από τον Περαμαϊκό, υπήρξε σύγχυση στην άμυνα του Ελλοπιακού και παραλίγο να γίνει το λάθος όμως τελευταία στιγμή ο Κυριατζής διόρθωσε και κράτησε το 1-0.

Στο 27ο λεπτό ο Μπρούνο εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Θεολόγης απέκρουσε.

Στο 28ο λεπτό έγινε μια γρήγορη επίθεση από τον Περαμαϊκό, με μια κάθετη πάσα μέσα στη μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια έγινε ένα δυνατό σουτ που βγήκε για λίγο άουτ.

Στο 31ο λεπτό ο Μπρούνο πήρε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, έκανε ένα δυνατό σουτ και ο Θεολόγης απέκρουσε τελευταία στιγμή.

Στο 35ο λεπτό ο Μπρούνο έκανε μια σέντρα-σουτ, ο Θεολόγης πετάχτηκε και έδιωξε.

Στο 39ο λεπτό ο Ελλοπιακός είχε ξανά μια καλή ευκαιρία, με τον Ρεσβάνη να κάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Θεολόγης απέκρουσε ξανά.

Στο 45ο λεπτό ο Ελλοπιακός είχε πάλι μια ευκαιρία με ένα δυνατό σουτ, όμως ο Θεολόγης απέκρουσε ξανά.

Στο 47ο λεπτό ο Ελλοπιακός κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπρούνο όμως ο Θεολόγης έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε, κρατώντας το 1-0.

Στο 55ο λεπτό ο Μπρούνο εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Περαμαϊκού, ο Θεολόγης για ακόμη μια φορά απέκρουσε.

Στο 66ο λεπτό ο Βέσι έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Ελλοπιακού, ο Κυριατζής πετάχτηκε και έδιωξε.

Στο 67ο λεπτό ο Παπαδάκης πήρε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή του Ελλοπιακού, έκανε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 78ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ για τον Ελλοπιακό, ο Τσέλλος βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή του Περαμαϊκού και με ένα σουτ έκανε το τελικό 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας του Περαμαϊκού, ο Θεολόγης, είχε μια εκπληκτική εμφάνιση, καθώς έσωσε πάρα πολλές φορές την εστία του.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι