ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠοινική δίωξη από την Εισαγγελέα Θηβών για το θάνατό του γνωστού ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

ΘΗΒΑ

#TAGS: Βοιωτία 

Ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Θηβών για το θάνατό του γνωστού ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Θηβών για το θάνατό του γνωστού ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Ποινική δίωξη στον υπαίτιο οδηγό για τον θάνατο του καλλιτέχνη Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Αύγουστο του 2021, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Θηβών.

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πέππας

Περίπου 2,5 χρόνια μετά από τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, έφτασε η ώρα της απόδοσης ποινικών ευθυνών. Ο δικηγόρος της οικογένειας του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλού μιλώντας στο «Τούνελ» ανέφερε ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον θάνατο του καλλιτέχνη, που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αυτοκίνητο.

«Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχα κι εγώ ασκήθηκε από την κυρία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών ποινική δίωξη κατά του υπαιτίου οδηγού για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια», όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ζησιμάτος.

Και συμπλήρωσε: «Είναι σε εκκρεμότητα και μία δεύτερη μηνυτήρια αναφορά που έχουμε καταθέσει εμείς κατά συγκεκριμένων ανθρώπων που προσπάθησαν να συγκαλύψουν το έγκλημα και πλέον έχει ξεκινήσει και η έρευνα αυτή. Ανάμεσά τους είναι και αστυνομικοί και ηθικοί αυτουργοί που έδρασαν με αυτόν τον τρόπο εκείνη την περίοδο».

Πηγή: Κουτί της Πανδώρας