ΑρχικήΕιδήσειςΚόσμοςΗΠΑ: 25χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι - Καταδικάστηκε αλλά δεν φυλακίστηκε

ΗΠΑ

#TAGS: ΗΠΑ 

ΗΠΑ: 25χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι - Καταδικάστηκε αλλά δεν φυλακίστηκε

ΗΠΑ: 25χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι - Καταδικάστηκε αλλά δεν φυλακίστηκε

Σε μηνύματα η εκπαιδευτικός και ο ανήλικος έγραφαν μεταξύ άλλων: «θέλω να είσαι στο δωμάτιό μου», «θέλω να με αγγίξεις παντού»

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Την καταδίκη της 25χρονης ΜακΚένα Κίντρεντ, η οποία ενώ ήταν καθηγήτρια στο Central Valley High School στην πολιτεία της Ουάσινγκτον έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της, ενώ ο σύζυγός της ήταν εκτός σπιτιού για κυνήγι αποφάσισε δικαστήριο στις ΗΠΑ.

Η 25χρονη εκπαιδευτικός, πάντως, δεν οδηγήθηκε στη φυλάκη καθώς η απόφαση προβλέπει δύο χρόνια υπό επιτήρηση, 700 δολάρια πρόστιμο και ένταξη της στη λίστα των καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα για 10 χρόνια.

Η 25χρονη δήλωσε ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά με ανήλικο και επικοινωνία με ανήλικο για ανήθικους σκοπούς.

Η σχέση της καθηγήτριας ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022, όταν ο ανήλικος ανακάλυψε τον λογαριασμό της στο Instagram και οι δύο τους ξεκίνησαν να ανταλάσσουν μηνύματα.

Η πρώτη σεξουαλική επαφή των δύο πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους στο σπίτι της, ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι.

Έναν μήνα μετά, φίλοι του ανήλικου αποκάλυψαν στη διεύθυνση του σχολείου φωτογραφίες των μηνυμάτων που αντάλλασσαν μαθητής και εκπαιδευτικός.

Στα μηνύματα, η εκπαιδευτικός και ο ανήλικος έγραφαν μεταξύ άλλων: «θέλω να είσαι στο δωμάτιό μου», «όταν τα άλλα κορίτσια μιλούν για σένα στην τάξη, τρελαινόμουν», «θέλω να με αγγίξεις παντού».

Η εκπαιδευτικός τέθηκε σε αναγκαστική άδεια τον Δεκέμβριο του 2022 και τελικά παραιτήθηκε το 2023.

Η μητέρα του αγοριού έκανε λόγο για «κατάχρηση εξουσίας» από την εκπαιδευτικό υποστηρίζοντας ότι το παιδί δεν μπορούσε να κάνει τα μαθήματά του και είχε επηρεαστεί κοινωνικά και συναισθηματικά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα