ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΕπιτυχώς συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «IFE 2024»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

#TAGS: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  Κωνσταντίνος Γαλάνης 

Επιτυχώς συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «IFE 2024»

Επιτυχώς συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «IFE 2024»

Τρίτη, 2 Απριλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Για δεύτερη φορά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση «IFE - International Food & Drink Event 2024». Η εν λόγω έκθεση έλαβε χώρα από τις 25 έως και τις 27 Μαρτίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Excel στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναλυτικότερα, η έκθεση αυτή συγκεντρώνει τους περισσότερους προμηθευτές και αγοραστές τροφίμων από οποιαδήποτε άλλη εκθεσιακή διοργάνωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την επισκεψιμότητα στις 3 ημέρες της διοργάνωσης να αγγίζει τους 27.000 εμπορικούς επισκέπτες από 102 χώρες.

Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των επιχειρήσεων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας οργάνωσε και συντόνισε το ομαδικό περίπτερο που φιλοξένησε τους 4 εκθέτες, 3 στερεοελλαδίτικες επιχειρήσεις και τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Λαμίας «Μελιττέας» που εκπροσωπεί 12 ανεξάρτητους μελισσουργούς, οι εκπρόσωποι των οποίων πραγματοποίησαν πλήθος B2B συναντήσεων, αρκετές από τις οποίες οδήγησαν σε ανανέωση υφιστάμενων εμπορικών συμφωνιών, αλλά και σε σύναψη νέων συμβάσεων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Γαλάνης ανέφερε: « Κατόπιν αιτήματος των επιχειρήσεων της Π.Σ.Ε. συμμετείχαμε για δεύτερη φορά σε μια από τις σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του κλάδου των τροφίμων και των ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, την International Food & Drink Event, που πραγματοποιείται αδιαλείπτως από 1979 με απτά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες, καθώς αποτελεί την πλατφόρμα για σύναψη επιτυχημένων εμπορικών συμφωνιών. Ακολουθώντας τον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, συνεχίζουμε να ενισχύουμε τις στερεοελλαδίτικες επιχειρήσεις και τους συνεταιρισμούς που επιθυμούν να συμμετέχουν σε δυναμικές εκθέσεις του εξωτερικού και υποστηρίζουμε ενεργά τον εξαγωγικό προσανατολισμό τους. Στόχος μας παραμένει η ενίσχυση της εξωστρέφειας και η αύξηση του εξαγωγικού αποτυπώματος των επιχειρήσεων μας, προς όφελος της τοπικής και Εθνικής μας οικονομίας.»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.