ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔιενέργεια μετρήσεων σακχάρου και αρτηριακής πίεσης στα μέλη του ΚΑΠΗ Λιβαδειάς

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: Λιβαδειά  Δήμος Λεβαδέων  ΚΑΠΗ 

Διενέργεια μετρήσεων σακχάρου και αρτηριακής πίεσης στα μέλη του ΚΑΠΗ Λιβαδειάς

Διενέργεια μετρήσεων σακχάρου και αρτηριακής πίεσης στα μέλη του ΚΑΠΗ Λιβαδειάς

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Σπύρος Πέππας

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λεβαδέων πραγματοποίησε μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής πίεσης στα μέλη του, στον εξωτερικό χώρο του Κ.Α.Π.Η. Λιβαδειάς. Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κ. Καραμάνης, υπογράμμισε τη σημασία της προληπτικής ιατρικής για τα μέλη των Κοινωνικών Δομών, δεσμευόμενος να συνεχίσει την υποστήριξή τους με προγράμματα που προάγουν την ενεργό ζωή και την αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων συμπολιτών.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Λεβαδέων:

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λεβαδέων ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκαν χθες, στον εξωτερικό χώρο του Κ.Α.Π.Η. Λιβαδειάς, μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής πίεσης στα μέλη του, από υπαλλήλους του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης σημείωσε ότι η πραγματοποίηση δράσεων προληπτικής ιατρικής αποτελεί βασική μέριμνα για τα μέλη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας και υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει μέσω της ανάπτυξης διαφόρων προγραμμάτων να προσφέρει στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας ότι χρειάζονται για να παραμείνουν ενεργοί και να συνεχίσουν να αποτελούν πηγή σοφίας και έμπνευσης για όλους μας.