ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΤην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ζητά ο Δήμος Δελφών

Την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ζητά ο Δήμος Δελφών

Την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ζητά ο Δήμος Δελφών

Π. Μερινόπουλος: «Αλληλεγγύη στην πράξη για μία ακόμα φορά από το Δήμο Δελφών»

Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Δελφών, εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, και μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του, στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, κάλεσε επιχειρήσεις, σύλλογοι, σχολεία και πολίτες να συνεισφέρουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, έως τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2023 θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης στο χώρο του ΚΑΠΗ Αμφισσας (Επισκόπου Φιλοθέου) από τις 9:00 έως τις 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής είδη: Λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, καφές, γάλα, αλεύρι, κονσέρβες, φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκοτοειδη, μέλι, αλάτι κ.α. καθώς και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριστικά.

Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν, μαζί με όσα υπάρχουν ήδη, θα διανεμηθούν ακολούθως σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Παναγιώτης Μερινόπουλος, απευθύνει κάλεσμα προσφοράς σε επιχειρήσεις, συλλόγους, σχολεία και πολίτες, εκφράζοντας την πεποίθηση πως, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν έτσι και τώρα, η έκφραση αλληλεγγύης θα είναι έμπρακτη. «Ο Δήμος Δελφών έχει πλέον καθιερώσει τη διανομή προϊόντων στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όχι μόνο στις εορταστικές περιόδους αλλά σε όλη τη διάρκεια του έτους κι αυτό οφείλεται στη συνεισφορά όλων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά», σημειώνει σε δήλωσή του ενόψει της νέας δράσης αλληλεγγύης, καταλήγοντας: «Η κοινωνική πολιτική ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ψηλά στις προτεραιότητες του Δήμου μας».