ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 6 θέματα συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Τανάγρας

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

#TAGS: Δημοτική Επιτροπή  Δήμος Τανάγρας 

Με 6 θέματα συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Τανάγρας

Με 6 θέματα συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Τανάγρας

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024, συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Τανάγρας, όπου συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

1. Περί λήψης απόφασης για την παροχή πάγιας προκαταβολής.

2. Περί λήψης απόφασης για την διαγραφή οφειλών ύδρευσης – αποχέτευσης με βάση την 1/2024 απόφαση της Επιτροπής Ύδρευσης Δήμου Τανάγρας.

3. Περί λήψης απόφασης για χορήγηση παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή πεζοδρομίων προς κοιμητήριο Τανάγρας Δ.Ε. Τανάγρας».

4. Περί λήψης απόφασης για την αποδοχή ή μη της διαμορφωθείσας κατάστασης του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΠΛΑΚΑ ΔΗΛΕΣΙ ΚΑΙ ΔΗΛΕΣΙ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΙΟ.ΚΑ. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ – ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ», μετά τον ποιοτικό έλεγχο αυτού από τον ΕΣΠΕΛ και τον πραγματοποιθέντα διευρυμένο επανέλεγχο του έργου.

5. Περί λήψης απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση εντολής σε δικηγόρο υποστήριξης των συμφερόντων του δήμου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά κατά τη συζήτηση της έφεσης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» καθολικής διαδόχου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΔΟΜΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΛΥΒΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά του Δήμου Τανάγρας καθολικού διαδόχου του πρώην Δήμου Οινοφύτων και της υπ’ αριθ. Α74/2023 οριστικής απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς.

6. Περί λήψης απόφασης για την εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο της 3ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του δήμου, οικονομικού έτους 2024