ΑρχικήΣυνεντεύξειςΟ Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Α.Ο Ελικών Δομβραίνας στο Ράδιο Θήβα - Ανοδο της ομάδας στην Α κατηγορία

Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Α.Ο Ελικών Δομβραίνας στο Ράδιο Θήβα - Ανοδο της ομάδας στην Α κατηγορία

Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Α.Ο Ελικών Δομβραίνας στο Ράδιο Θήβα - Ανοδο της ομάδας στην Α κατηγορία

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

Γιώργος Πέππας

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ελικών Δομβραίνας, κ. Μικέλης Παναγιώτης, και ο γραμματέας της ομάδας, κ. Κώστας Μπαρδώσας, βρέθηκαν στο στούντιο του Ράδιο Θήβα και μίλησαν ενδελεχώς στην εκπομπή «Μπαλαδώροι της Βοιωτίας», με τον κ. Μηνά Παπαθωμά και τον κ. Γρηγόρη Παύλου. Η συζήτηση διήρκησε για μιάμιση ώρα, με αποτέλεσμα να υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν πάρα πολλά σημαντικά ζητήματα, όπως η άνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία, τι οδήγησε σε αυτήν, το μέλλον και οι βλέψεις της ομάδας, η κατάσταση του γηπέδου, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σε τοπικό επίπεδο το ποδόσφαιρο, αλλά και η μεγάλη ανάγκη για τη στήριξη αυτού από την πολιτεία. 

Ο κ. Μικέλης ανέφερε πως η ομάδα «άξιζε» αυτή την άνοδο. «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια τριών χρόνων, από όταν ανέλαβα την ομάδα ως πρόεδρος, γενικότερα άλλαξε σελίδα θα έλεγα, όσο αφορά την τακτική που είχαμε και τον αγώνα που κάναμε. Δουλεύαμε με πρόγραμμα και μυαλό θα έλεγα στις κινήσεις που κάναμε. Είχαμε τα τρία τελευταία χρόνια πολύ καλή βαθμολογία, ήμασταν μέσα στους 3-4 πρώτους. Παίζαμε με τους ντόπιους παίχτες, ήταν πολύ σημαντικό και δόθηκαν ευκαιρίες, και κάναμε και κάποιες μεταγραφές. Φέτος ειδικά σε συνεργασία με τον Μιχάλη Μεγαρίτη, έναν πολύ καλό άνθρωπο, βάλαμε όρους και πιο ψηλά τον πήχη.» Αναφορικά δε με την φετινή σεζόν, χαρακτήρισε τα περισσότερα παιχνίδια ως «δύσκολα». «Πήγαμε πολύ καλά και πετύχαμε τους στόχους μας» υπογράμμισε ο κ. Μικέλης. 

Ο κ. Μπαρδώσας με την σειρά του επισήμανε πως «όλοι ήμασταν ενωμένοι» και πως μπήκαν οι αναγκαίες βάσεις που χρειάζονταν για να ανέβει κατηγορία η ομάδα. Όσο αφορά αυτή τη χρονιά, ο γραμματέας της ομάδας ανέφερε πως «ο κ. Μικέλης και ο προπονητής της ομάδας έριξαν όλο το βάρος, έτρεξαν πάρα πολύ, έλυσαν όλα τα προβλήματα και του γηπέδου και τα αγωνιστικά και φάνηκε το αποτέλεσμα της ομάδας.»