ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣτο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου ο Δήμαρχος Τανάγρας

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου ο Δήμαρχος Τανάγρας

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου ο Δήμαρχος Τανάγρας

Οι μαθητές επέστρεψαν στο σχολείο και νιώθουν ασφάλεια για όλα τα μέτρα που πάρθηκαν

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

Γιώργος Πέππας

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Τανάγρας, κ. Βασίλης Περγάλιας, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, με αφορμή την επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων αλλά και την επιστροφή των μαθητών στη κανονικότητα και στα σχολεία. Ο κ. Περγάλιας ενημερώθηκε εκτενώς από τη Διευθύντρια του σχολείου κα Στρατή-Πινήτα Ευγενία και με ικανοποίηση διαπίστωσε ότι όλοι οι μαθητές σχεδόν έχουν επιστρέψει στο σχολείο τους καθώς νιώθουν ασφάλεια για όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχει πάρει το σχολείο σε συνεργασία με τον Δήμο.

Η Δ/ντρια του σχολείου, από την πλευρά της, ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Περγάλια για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για το σχολείο και τα παιδιά σε ό,τι αφορά την επαναλειτουργία του σχολείου αλλά και την επίλυση πολλών θεμάτων σχετικά με την ποιοτικότερη διαδικασία μάθησης και τις υποδομές του σχολείου, έτσι ώστε να έχει δημιουργηθεί σε όλη τη σχολική κοινότητα, τους μαθητές - τους εκπαιδευτικούς - τους γονείς - το βοηθητικό προσωπικό, κλίμα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι: «ο Δήμος Τανάγρας και προσωπικά ο ίδιος αντιδράσαμε γρήγορα και άμεσα όλο αυτό το χρονικό διάστημα της υγειονομικής κρίσης, πήραμε πρωτοβουλίες και αναλάβαμε δράσεις, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην πετυχημένη αντιμετώπιση της. Επίσης, είχα την ευκαιρία να πληροφορηθώ από την Δ/ντρια με πόσο μεράκι δούλεψαν οι εκπαιδευτικοί για την επιτυχία της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης στο διάστημα που ήταν κλειστά τα σχολεία, που πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα είμαστε έμπρακτα, δίπλα στους δασκάλους, τους γονείς και τους μικρούς μαθητές σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για όλους, σε οτιδήποτε χρειαστούν, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, με πρωταρχικά στραμμένη την προσοχή μας στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή της περαιτέρω διάδοσης του ιού».