ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΣτη Διεθνή Έκθεση HORECA 2025 θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2025 θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2025 θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2025

Σπύρος Πέππας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA. 2025, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO από 7 έως 10 Φεβρουαρίου. Στο ομαδικό περίπτερο της Περιφέρειας, με την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, θα φιλοξενηθούν 16 επιχειρήσεις, προβάλλοντας τα προϊόντα τους σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα για τον ξενοδοχειακό κλάδο και τη μαζική εστίαση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας:

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA. 2025 που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αττική, από τις 7 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2025.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, οργανώνει ομαδικό περίπτερο όπου θα φιλοξενηθούν συνολικά 16 Στερεοελλαδίτικες επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παραγωγοί και επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω του ειδικά διαμορφωμένου χώρου του περιπτέρου της Περιφέρειας.

Η έκθεση HO.RE.CA. αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία συνάντησης αγοραστών, εμπόρων και επιχειρηματιών για τον ξενοδοχειακό κλάδο και την μαζική εστίαση στη χώρα.

Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας

Κωνσταντίνος Γαλάνης