ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυλλήψεις σε Θήβα και Καπαρέλλι για κατοχή ναρκωτικών

Συλλήψεις σε Θήβα και Καπαρέλλι για κατοχή ναρκωτικών

Συλλήψεις σε Θήβα και Καπαρέλλι για κατοχή ναρκωτικών

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

Γιώργος Πέππας

Συνελήφθησαν (4) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν συνολικά (4) άτομα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (20-06-2020) ημέρας, σε περιοχές της Βοιωτίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β΄ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνελήφθησαν (2) ημεδαποί χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντίστοιχα, δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη ημεδαπός χθες το πρωί στο Καπαρέλλι Βοιωτίας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος, από αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη ημεδαπός χθες το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, το οποίο περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι είναι καθημερινοί και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.