ΑρχικήΈνθεταGamingΤο πρώτο trailer του Crash Bandicoot 4 έφτασε και μας ταξιδεύει στο χρόνο αλλά και στη νοσταλγία μας!

Crash Bandicoot 4

#TAGS: Crash Bandicoot  Trailer  Activision 

Το πρώτο trailer του Crash Bandicoot 4 έφτασε και μας ταξιδεύει στο χρόνο αλλά και στη νοσταλγία μας!

Το πρώτο trailer του Crash Bandicoot 4 έφτασε και μας ταξιδεύει στο χρόνο αλλά και στη νοσταλγία μας!

Κρατώντας την υπόσχεση της, η Activision αποκάλυψε το Crash Bandicoot 4: It

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Σπύρος Πέππας

Βλέποντας ζωντανά τον παιχνίδι στο Summer Game Fest του Geoff Keighley με μεγάλη ευχαρίστηση είδαμε ότι η κανονική παρουσίαση ήταν καλύτερη από τις διαρροές.

Αναλυτικά είδαμε ένα πολύ «γεμάτο» trailer το οποίο περιείχε αρκετά πλάνα από το gameplay μέσα από τους διάφορους κόσμους τους οποίους θα μπορούμε να επισκεφθούμε αλλά και διάφορους playable χαρακτήρες, όπως ο Crash και η Coco.

Το παιχνίδι υιοθετεί το κλασσικό gameplay style της σειράς και δεν κάνει την μετάβαση σε κάποιου είδους open world δομή.

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time αναπτύσσεται από την Toys for Bob, δηλαδή το στούντιο που είχε αναλάβει το Spyro Reignited Trilogy. Το σενάριο θα περιστρέφεται γύρω από το ταξίδι στο χρόνο και θα ταξιδεύσει και εσάς, αφού θα συνεχίζει τα γεγονότα της βασικής τριλογίας της Naughty Dog.

Συγκεκριμένα, ο Crash είναι ανέμελος στο νησί του το 1998, όταν σε μια σπηλιά βρίσκει την κρυμμένη μάσκα Lani-Loli. Πρόκειται για μια από τις Quantum Masks που γνωρίζει τον φίλο του Crash, τον αγαπημένο όλων Aku-Aku. Ξαφνικά ένα Quantum Rift εμφανίζεται και οι ήρωες μας αποφασίζουν να το χρησιμοποιήσουν για να σταματήσουν όποιον ευθύνεται.

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου του 2020 για το PlayStation 4, καθώς και για το Xbox οικοσύστημα των Xbox One και Xbox Series X.