ΑρχικήΣυνεντεύξειςΗ Φωτεινή Μπακαδήμα στο Ράδιο Θήβα - Σχολιάζει την απογύμνωση του Γ.Ν. Θήβας

Η Φωτεινή Μπακαδήμα στο Ράδιο Θήβα - Σχολιάζει την απογύμνωση του Γ.Ν. Θήβας

Η Φωτεινή Μπακαδήμα στο Ράδιο Θήβα - Σχολιάζει την απογύμνωση του Γ.Ν. Θήβας

Η βουλευτής του ΜεΡΑ25 αναφέρθηκε στην ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Γιώργος Πέππας

Η βουλευτής Β Πειραιά του ΜεΡΑ25, κ. Φωτεινή Μπακαδήμα, μίλησε το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στο Ράδιο Θήβα, στην εκπομπή «Ενημερωμένος Πολίτης» για την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, προς τον Υπ. Υγείας, κ. Β. Κικίλια, αναφορικά με το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας και τις κενές θέσεις στο παθολογικό τμήμα λόγω μετακινήσεων ιατρών.

Η κ. Μπακαδήμα υπογράμμισε πως το γεγονός οτι είναι βουλευτής Β Πειραιά, δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται για τις υπόλοιπες περιφέρειες και νομούς, υπογραμμίζοντας πως προσπαθεί να βοθήσει και να «φέρω στη κεντρική πολιτική σκηνή προβλήματα άλλων περιφερειών, είμαστε βουλευτές όλων των Ελλήνων, έτσι σκεφτόμαστε όλοι στο ΜεΡΑ25 και σκεφτόμαστε για όλους τους Έλληνες».

Διαβάστε εδώ την ερώτηση που κατέθεσε η κ. Μπακαδήμα στη Βουλή

Η βουλευτής του ΜεΡΑ25 επισήμανε πως διαβάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας, «δεν μπορούσα να μην κάνω ερώτηση στον κύριο Κικίλια για αυτό το ζήτημα». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην νοοτροπία αυτή που απογυμνώνει τα περιφερειακά νοσοκομεία, ειδικά σε μια περίοδο όπου το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού έχει μόλις περάσει και δεν είναι γνωστό πότε θα έρθει το δεύτερο κύμα του ιού. Νοσοκομεία απογυμνώνονται τόσο από υλικό, από δωρεές, αλλά και από προσωπικό, «θέτουμε την υγεία των πολιτών σε κίνδυνο απογυμνώνοντας τα νοσοκομεία. Θα πρέπει να είναι πάντα θωρακισμένα για να έχουν πρόσβαση όλοι στην υγεία. Η πρόσβαση στην υγεία είναι συνταγματικό δικαίωμα που οφείλουμε όλοι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι να προασπίζουμε.»

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη της κ. Μπακαδήμα, στην οποία έγινε αναφορά για μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα ζήτηματα.