ΑρχικήΣυνεντεύξειςΟ Πρόεδρος της Α.Ε. Ορχομενού στο Ράδιο Θήβα - Με στόχο την Γ Εθνική προχωρά η ομάδα

Ο Πρόεδρος της Α.Ε. Ορχομενού στο Ράδιο Θήβα - Με στόχο την Γ Εθνική προχωρά η ομάδα

Ο Πρόεδρος της Α.Ε. Ορχομενού στο Ράδιο Θήβα - Με στόχο την Γ Εθνική προχωρά η ομάδα

Ο κ. Κωνσταντίνος Λάζος μιλάει για το μέλλον της ομάδας του Ορχομενού

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020

Γιώργος Πέππας

Στην εκπομπή «Μπαλαδώροι της Βοιωτίας» με τον κ. Μηνά Παπαθωμά, τον κ. Γρηγόρη Παύλου, με συμμετοχή του κ. Βαγγέλη Μακρή, μίλησε ο πρόεδρος της Α.Ε. Ορχομενού, κ. Λάζος Κωνσταντίνος, για το μέλλον της ομάδας.

Ο κ. Λάζος υπογράμμισε πως έγινε μια αλλαγή στην ομάδα, νέα παιδιά 14-15-16 χρονών ανέβηκαν στην μεγάλη ομάδα, ενώ θα ανακοινωθούν, αρχές του Αυγούστου, τέσσερις νέες μεταγραφές, τονίζοντας πως «Θα δείτε την διαφορά του Ορχομενού».

Αναφορικά με τον Δήμο Ορχομενού, ο κ. Λάζος τόνισε πως «έχει τα δικά του προβλήματα» και για αυτόν τον λόγο στη προηγούμενη αγωνιστική δεν ζήτησε την οικονομική βοήθεια από την κ. Καράλη, η οποία, ως δήμαρχος Ορχομενού, υποσχέθηκε στην ΕΠΣ Βοιωτίας, σε συνάντηση που είχε με τον κ. Νίκα, πως θα πραγματοποιηθούν έργα στο γήπεδο του Ορχομενού, το οποίο είναι «ένα από τα καλύτερα της Βοιωτίας» αλλά είναι αυτή τη στιγμή σε «άθλια κατάσταση με τεράστια προβλήματα», γεγονός που οδήγησε σε δύο τραυματισμούς.

Σχετικά με τους παλαίμαχους, ο πρόεδρος της Α.Ε. Ορχομενού, ξεκαθάρισε πως «δεν έχω ζητήσει τη βοήθεια κανενός» και πως «πρέπει να βοηθήσουμε τους παλαίμαχους», τονίζοντας πως η ομάδα «έχει γυρίσει σε άλλη σελίδα» και πως δεν του αρέσουν τα λόγια, αλλά οι πράξεις.

Στο θέμα των ακαδημιών, τη προηγούμενη αγωνιστική, υπήρχαν 50 παιδιά, εκ των οποίων μονάχα 18 μπορούσαν να ανταπεξέλθουν, γεγονός που οδήγησε τον κ. Λάζο να αποφασίσει να αφαιρέσει το χρηματικό αντίτιμο που είχαν οι ακαδημίες, ώστε τα παιδιά να μπορούν να συμμετέχουν και να αθλούνται αφιλοκερδώς, σε μια περίοδο όπου η οικονομική κατάσταση πολλών ανθρώπων έχει αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα.

Ο κόσμος του Ορχομενού δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ομάδας, καθώς χρειάζονται αποτελέσματα πρώτα, μόλις δουν τα αποτελέσματα, θα ανταποκριθούν στην ομάδα, υποστήριξε ο κ. Λάζος, υπογραμμίζοντας πως το Δ.Σ. του παρέχει την απαραίτητη στήριξη.

Με ντόπιους παίχτες θα παίζει η ομάδα της Α.Ε. Ορχομενού, με τον κ. Λάζο να δηλώνει πως θα επαναφέρει και τα παιδιά που είχε διώξει ο Ορχομενός.

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, ο Πρόεδρος της τόνισε πως ως στόχος του είναι να φτάσει η ομάδα στην Γ Εθνική κατηγορία, «Αμα δεν πάω την ομάδα στη Γ εθνική, δεν αφήνω την ομάδα.»

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Λάζου στο Ράδιο Θήβα.