ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με τον Διοικητή 5ης Υ.Πε. για το Γ.Ν Θήβας

Συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με τον Διοικητή 5ης Υ.Πε. για το Γ.Ν Θήβας

Συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με τον Διοικητή 5ης Υ.Πε. για το Γ.Ν Θήβας

Με τον κ. Σερέτη συναντήθηκε ο κ. Αναστασίου και η κ. Πρωτόπαπα

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας, κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτη Σερέτη. Η αιτία αυτής της συνάντησης ήταν η πραγματοποίηση συζήτησης του μείζοντος θέματος του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας και η προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα προβλήματα που το ταλανίζουν.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η αδυναμία κατάρτισης προγράμματος εφημεριών της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, απόρροια υποστελέχωσης, για το οποίο ο κ. Σερέτης ενημέρωσε ότι έχει δοθεί λύση, έστω προσωρινή, και δεν θα υπάρξει πρόβλημα ενώ θα επανεξετάσει άμεσα την άρση των αποσπάσεων ιατρών, όπου αυτό είναι εφικτό.

Επιπλέον, ο κ. Διοικητής κατέρριψε τις φήμες περί μεταφοράς σε όμορα νοσοκομεία του ιατρικού εξοπλισμού που συγκεντρώθηκε από δωρεές για το Γ.Ν. Θηβών και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αιμοδοσίας, που έχει διασφαλιστεί μέσω ΕΣΠΑ.  

Αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν για την αναγκαιότητα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Κοινή συνιστώσα είναι η δυνατότητα των πολιτών να χαίρουν σύγχρονες, ποιοτικές και καλύτερες υπηρεσίες υγείας. 

Το αμέσως προσεχές διάστημα ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε θα επισκεφτεί τη Θήβα και θα έχει μία νέα συνάντηση με τον Δήμαρχο καθώς και με φορείς της πόλης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες