ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤέσσερις συλλήψεις για κλοπές από σπίτια στον Ορχομενό

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ

#TAGS: Συλλήψεις  Αστυνομία  Ορχομενός 

Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές από σπίτια στον Ορχομενό

Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές από σπίτια στον Ορχομενό

Συνελήφθησαν (4) άτομα, τα οποία ενέχονται στη διάπραξη (2) κλοπών από οικίες, στον Ορχομενό Βοιωτίας

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020

Γιώργος Πέππας

Τέσσερις ημεδαποί συνελήφθησαν, δυο στην Αττική και δύο στον Ορχομενό, για τη διάπραξη κλοπών σε κατοικίες σε περιοχές του Ορχομενού Βοιωτίας. Οι συλλήψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια έρευνας που διεξήγαγε το Α.Τ. Ορχομενού.

Ειδικότερα, μετά από παραβίαση των ανωτέρω οικιών, αφαιρέθηκαν κοσμήματα (στην πρώτη περίπτωση) και χρηματικό ποσό (στη δεύτερη περίπτωση).

Δύο εκ των συλληφθέντων, εντοπίστηκαν στις (30-06-2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Αττικής, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της ?μεσης Δράσης Αττικής, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Οι συλλήψεις των δύο επιπλέον συνεργών τους, πραγματοποιήθηκαν τη Τρίτη απογευματινές και βραδινές ώρες στον Ορχομενό, μετά από αναζητήσεις αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Τα κλεμμένα κοσμήματα αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.