ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυνάντηση της Εστίασης Θήβας με τα ΚΤΕΛ Θήβας για τις εξόδους των νεοσυλλέκτων του ΚΕΠΒ Θήβας

Συνάντηση της Εστίασης Θήβας με τα ΚΤΕΛ Θήβας για τις εξόδους των νεοσυλλέκτων του ΚΕΠΒ Θήβας

Συνάντηση της Εστίασης Θήβας με τα ΚΤΕΛ Θήβας για τις εξόδους των νεοσυλλέκτων του ΚΕΠΒ Θήβας

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2026

Γιώργος Πέππας

Εκπρόσωποι του Σωματείου Εστίασης Θήβας συναντήθηκαν με την Διοίκηση του ΚΤΕΛ Θήβας, όπου είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση, η οποία επικεντρώθηκε στις εξόδους του νεοσυλλέκτων του ΚΕΠΒ-ΚΕΝ Θήβας. Όπως αναφέρει το Σωματείο Εστίασης Θήβας, η συνάντηση αυτή έγινε με θετικό κλίμα, και επικεντρώθηκε στην ανάδειξη λύσεων με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαία 1) να ενταχθούν στις εξόδους των νεοσυλλέκτων εκτός από την στάση στο κέντρο της πόλης δύο νέα δρομολόγια στις περιοχές Αγ. Θεόδωροι και Πυρί 2) η δημιουργία ειδικής γραμμής αστικής συγκοινωνίας που θα ενώνει τις τρεις στάσεις στο χρονικό διάστημα εξόδου των νεοσυλλέκτων.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εστίασης Θήβας αναφέρει:

«Εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους του Σωματείου ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΘΗΒΑΣ και της Διοίκησης του ΚΤΕΛ Θήβας στα πλαίσια της οργάνωσης για το νέο πλάνο που σχεδιάζει η εστίαση με τις παροχές των καταστημάτων για την καθολική έξοδο των νεοσυλλέκτων που θα γίνει στην πόλη της Θήβας καθώς αναμένεται τέλος Φεβρουαρίου η κατάταξη 1500 νεοσυλλέκτων οπλιτών.

Σε θετικό κλίμα οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις συγκοινωνιακές ανάγκες και την διαδικασία άμεσης επίλυσης τυχόν προβλημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση μετακίνησης των οπλιτών σε περισσότερες περιοχές της πόλης μας.

Η συνάντηση εστίασε: στην ανάδειξη λύσεων με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαία 1) να ενταχθούν στις εξόδους των νεοσυλλέκτων εκτός από την στάση στο κέντρο της πόλης δύο νέα δρομολόγια στις περιοχές Αγ. Θεόδωροι και Πυρί 2) η δημιουργία ειδικής γραμμής αστικής συγκοινωνίας που θα ενώνει τις τρεις στάσεις στο χρονικό διάστημα εξόδου των νεοσυλλέκτων.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους της Διοίκησης του ΚΤΕΛ Θήβας κ. Παπαχαραλάμπους Δημήτριο - Πρόεδρο και κ. Κουκουβίνο Ιωάννη - Αντιπρόεδρο για την διάθεση άριστης συνεργασίας σε μια τόσο σημαντική συνάντηση και ευχόμαστε στην υλοποίησή της.

Το στρατόπεδο ήταν ανέκαθεν μια σημαντική πηγή εσόδων στην πόλη της Θήβας και έτσι θεωρούμε υποχρέωσή μας να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τους νεοσυλλέκτους της Θήβας όσο και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας..

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εστίασης Θήβας»