ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΈνοπλη ληστεία σε περίπτερο της Θήβας - Συνελήφθη ένας από τους δράστες

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο της Θήβας - Συνελήφθη ένας από τους δράστες

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο της Θήβας - Συνελήφθη ένας από τους δράστες

Ταυτοποιήθηκαν οι (2) ημεδαποί δράστες της ληστείας, ενώ εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο ένας εξ αυτών

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, τις απογευματινές ώρες, έλαβε χώρα ένοπλη ληστεία σε περίπτερο της Θήβας, η οποία εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης – αξιολόγησης στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν οι δύο (2) ημεδαποί δράστες της ληστείας, ενώ μετά από επιστάμενες αναζητήσεις στην ανωτέρω περιοχή, ο ένας εξ αυτών εντοπίσθηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα βραδινές ώρες της 27-07-2020.

Ειδικότερα, ένας εκ των δραστών, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με προστατευτικό κράνος, προσέγγισε την ημεδαπή υπάλληλο του περιπτέρου και με την απειλή αεροβόλου όπλου, απέσπασε χρηματικό ποσό από τις εισπράξεις της επιχείρησης.

Ακολούθως, επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

Ο συλληφθείς τη στιγμή εντοπισμού του, επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, η οποία όπως προέκυψε αποτελούσε το όχημα διαφυγής τους και κατασχέθηκε.

Από τους αστυνομικούς επίσης, κατασχέθηκε και το αεροβόλο μακρύκαννο όπλο, το οποίο οι δράστες είχαν απορρίψει σε αγροτεμάχιο της ευρύτερης περιοχής.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις (28-07-2020) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, όπου παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σήμερα στον κ. Ανακριτή Θηβών.

Φωτογραφία: Intime