ΑρχικήΑθλητικάΠρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Θηβαίος Παναγιώτης Εμμανουηλίδης

Πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Θηβαίος Παναγιώτης Εμμανουηλίδης

Πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Θηβαίος Παναγιώτης Εμμανουηλίδης

Συνεχίζει την δυναμική του πορεία ο «Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας»

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

Γιώργος Πέππας

Ο κ. Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, αθλητής του «Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας», είχε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο στάδιο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου με άτομα με αναπηρία, που έλαβε χώρα στις 1 & 2 Αυγούστου 2020. Συγκεκριμένα ο Θηβαίος αθλητής, το Σάββατο αγωνίστηκε στα 5 χλμ, στις 20:45 μ.μ., όπου βγήκε πρώτος με χρόνο 19.15,10, πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και πολύ κοντά στον πανελλήνιο ρεκόρ – το οποίο το κατέχει ο ίδιος -. Την Κυριακή στις 08:45 π.μ., ο κ. Εμμανουηλίδης κατάφερε και βγήκε πάλι πρώτος στα 500 μέτρα, αυτή τη φορά με χρόνο 5.07,00, επίσης κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η σειρά των αγώνων έγινε λανθασμένα, καθώς έπρεπε πρώτα να διεξαχθούν τα 500 μέτρα και στη συνέχεια τα 5 χιλιόμετρα. Παρόλα αυτά και παρά την κούραση από τον αγώνα του Σαββάτου, ο αθλητής του «Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας», είχε μια δυναμική παρουσία.

Ο σύλλογος συμμετείχε και στους αγώνες που έλαβαν χώρα στα Ιωάννινα, όπου η Θηβαία Ξένια Σβεντζούρη, κατάφερε να εξασφαλίσει την 8η θέση, με μια ικανοποιητική παρουσία, στο άλμα εις ύψος, με 1.55.

Ο Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας κλείνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την συμμετοχή του, στις 7-8 Αυγούστου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στη Πάτρα.

©ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Μ. ΕΠΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Μ ΕΠΕ. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (σύνδεσμο).