ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔύο συλλήψεις μετά από κλοπή καταστήματος στη Λιβαδειά

Δύο συλλήψεις μετά από κλοπή καταστήματος στη Λιβαδειά

Δύο συλλήψεις μετά από κλοπή καταστήματος στη Λιβαδειά

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάσθηκαν (2) ακόμη κλοπές σε καταστήματα στη Λιβαδειά, που είχαν διαπράξει το τελευταίο διήμερο

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Γιώργος Πέππας

Συνελήφθησαν, στις (08-08-2020) το βράδυ στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, δύο (2) ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, μετά από κλοπή – διάρρηξη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λιβαδειά.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ενέχονται σε δύο (2) ακόμη κλοπές – διαρρήξεις, από εμπορικά καταστήματα της Λιβαδειάς, τις οποίες είχαν διαπράξει το τελευταίο διήμερο.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες προέβησαν στην παραβίαση των καταστημάτων, προκαλώντας τη θραύση των υαλοπινάκων αυτών και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές τους.

Κατά τον εντοπισμό τους, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (7,3) γραμμαρίων και δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους (2,1) γραμμαρίων.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Φωτογραφία: Intime