ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΙ.Σ. Θήβας: Έκτακτη συγκέντρωση για τη λειτουργία του Γ.Ν. Θήβας - Υποβαθμισμένο και υποστελεχωμένο εν μέσω πανδημίας

Ι.Σ. Θήβας: Έκτακτη συγκέντρωση για τη λειτουργία του Γ.Ν. Θήβας - Υποβαθμισμένο και υποστελεχωμένο εν μέσω πανδημίας

Ι.Σ. Θήβας: Έκτακτη συγκέντρωση για τη λειτουργία του Γ.Ν. Θήβας - Υποβαθμισμένο και υποστελεχωμένο εν μέσω πανδημίας

«Οι συνθήκες αντί να βελτιώνονται βαίνουν διαρκώς επιδεινούμενες»

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας, ενημερώσει τους πολίτες για το κάλεσμα που έχει γίνει, μαζί με τον Δήμο Θηβαίων, προς τους φορείς της πόλης, αναφορικά με το μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας. Ο Ι.Σ. υπογραμμίζει πως «οι συνθήκες αντί να βελτιώνονται βαίνουν διαρκώς επιδεινούμενες» ενώ τονίζει ότι «Σε κάθε περίπτωση, ο Ι.Σ. Θηβών έχει ταχθεί στη με κάθε τρόπο προστασία του Νοσοκομείου που ανήκει στο Θηβαϊκό λαό και για αυτό το λόγο έχει υποχρέωση να ενημερώσει για την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώθηκε στο Νοσοκομείο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμος και ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας την Τετάρτη 2/9, ώρα 7 απόγευμα, στο  Συνεδριακό Κέντρο Δ .Θηβαίων, έχει καλέσει εκτάκτως τους φορείς της πόλης σε συγκέντρωση, ενημέρωση και συζήτηση για το θέμα της λειτουργίας του Γ.Ν.ΘΗΒΑΣ το οποίο είναι   υποβαθμισμένο και υποστελεχωμένο ιδιαίτερα αυτό το διάστημα της πανδημίας.

Είναι λυπηρό, ότι παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες του Ι.Σ. Θηβών, οι συνθήκες αντί  να βελτιώνονται βαίνουν διαρκώς επιδεινούμενες. Σε κάθε περίπτωση, ο Ι.Σ. Θηβών έχει ταχθεί στη με κάθε τρόπο προστασία του Νοσοκομείου που ανήκει στο Θηβαϊκό λαό και για αυτό το λόγο έχει υποχρέωση να ενημερώσει για την επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώθηκε στο Νοσοκομείο και να καταγγείλει την υποστελέχωση της Παθολογικής Κλινικής.