ΑρχικήΑθλητικάΤην 3η θέση στο 21ο Filothei Women Gala κατέκτησε η αθλήτρια του «Ερμή Σχηματαρίου» Κωνσταντίνα Μπερτσιμά

Την 3η θέση στο 21ο Filothei Women Gala κατέκτησε η αθλήτρια του «Ερμή Σχηματαρίου» Κωνσταντίνα Μπερτσιμά

Την 3η θέση στο 21ο Filothei Women Gala κατέκτησε η αθλήτρια του «Ερμή Σχηματαρίου» Κωνσταντίνα Μπερτσιμά

Με μια εξαιρετική εμφάνιση ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Με μια εξαιρετική εμφάνιση ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν η αθλήτρια του «Ερμή Σχηματαρίου» Κωνσταντίνα Μπερτσιμά, η οποία συμμετείχε στο 21ο Filothei Women Gala, ο οποίος πραγματοποιείται ετησίως με αθλήτριες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Η νεαρή Κωνσταντίνα κατάφερε να κερδίσει την 3η θέση στο άθλημα «άλμα εις μήκος» με επίδοση 5.86. Τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στην νέα σεζόν.

Ο Πρόεδρος του Δ.Η.Κ.Ε.Τ, κ. Δ. Δριχούτης, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια, αλλά και την προπονήτρια της, την κ. Βενετία Χατζηιωάννου, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πολλά συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα Μπερτσιμά αθλήτρια του τμήματος στίβου ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ και μέλος της Εθνικής Ομάδας , που με εξαιρετική εμφάνιση στο 21o Filothei Women Gala κατέκτησε την 3η Θέση στο αγώνισμα " άλμα εις μήκος " με επίδοση 5.86 !!

Πολλά συγχαρητήρια και στην προπονήτρια Βενετία Χατζηιωάννου για την εξαιρετική δουλειά, συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους, εμείς πάντα δίπλα σας!!»

Τη διοργάνωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι κ.κ. Λευτέρης Αυγενάκης Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Δημήτρης Γαλάνης Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Σοφία Βυθούλκα Πρόεδρος ΟΚΑΠΑ, Γιώργος Παπαχρόνης Αντιδήμαρχος Θεμάτων Φυσικού Περιβάλλοντος Φιλοθέης – Ψυχικού, Μίνα Μελισσουργού Δημοτική Σύμβουλος.