ΑρχικήΑθλητικάΑ.Σ. Λεοντάρι - Α.Ο. Επαμεινώνδας 3-1 - Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Α.Σ. Λεοντάρι - Α.Ο. Επαμεινώνδας 3-1 - Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Α.Σ. Λεοντάρι - Α.Ο. Επαμεινώνδας 3-1 - Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Α.Σ. Λεονταρίου και τον Α.Ο. Επαμεινώνδα Λεύκτρων, τον οποίο κάλυψε το «Ράδιο Θήβα» μέσω της εκπομπής «Μπαλαδώροι της Βοιωτίας» με τον Μηνά Παπαθωμά και τον καλεσμένο κ. Ανέστη Τσακίρογλου στο studio και τον Βαγγέλη Μακρή στο γήπεδο.

Ήδη από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι δύο ομάδες μάχονταν σκληρά για την κατοχή της μπάλας, με το Λεοντάρι να καταφέρνει να επικρατήσει και να κυριαρχήσει στο 1ο ημίχρονο. Η 1η φάση του παιχνιδιού έγινε στο 2ο λεπτό με τον Χαρίση να κάνει ένα σουτ έξω από την μικρή περιοχή του Επαμεινώνδα στέλνοντας τη μπάλα κοντά στο κάθετο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 8ο λεπτό, ο Σεχάι εκτέλεσε φάουλ έξω από την μικρή περιοχή του Επαμεινώνδα και έπειτα από μια ολιγόλεπτη «πολιορκία» το Λεοντάρι άνοιξε το σκορ με τον Καφετζόπουλο, κάνοντας το 1-0.

Στο 20ο λεπτό ήρθε η πρώτη φάση για τον Επαμεινώνδα, όπου έπειτα από κόρνερ έγινε μια κεφαλιά που έστειλε τη μπάλα κοντά στο δοκάρι του Τζίμα. Η ισοφάριση ήρθε μονάχα 4 λεπτά αργότερα, όταν ο Παπαναστασίου κατάφερε να διεισδύσει στην άμυνα του Λεονταρίου και με ένα πλασέ έγραψε το 1-1.

Το Λεοντάρι απάντησε στο 30ο λεπτό με ένα εξαιρετικό σουτ του Καφετζόπουλου που κρέμασε τον Χιλά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 2-1. Η πίεση από το Λεοντάρι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου, με δύο ακόμη καλές φάσεις, μια στο 35ο λεπτό και μια στο 41ο λεπτό.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε ακόμη πιο δυναμικά, με τις δύο ομάδες να παλεύουν με νύχια και με δόντια σε κάθε φάση, γεγονός που προκάλεσε πολλαπλά φάουλ και αρκετές κίτρινες κάρτες. Ο Επαμεινώνδας επιδίωκε την ισοφάριση και έφτασε κοντά στο 47ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ όταν η μπάλα έφτασε πάνω στη γραμμή του τέρματος και ο Τζίμας την έδιωξε με τα ακροδάχτυλα του.

Μια μεγάλη απέκρουση έκανε στο 57ο λεπτό ο Χιλά, όταν ο Κουκούλας μπήκε στη μικρή περιοχή και προσπάθησε να κάνει το 3-1 με ένα πλασέ.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Επαμεινώνδα είχε την κατοχή της μπάλας όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει πολλές από τις φάσεις της παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε συνεχώς.

Στο 80ο λεπτό ο Στάθης έκανε το 3-1 με ένα πλασέ έπειτα από πάσα του Κολιούση, σφραγίζοντας έτσι τον αγώνα. 

Στο 86ο λεπτό ο Επαμεινώνδας κέρδισε πέναλντι το οποίο εκτέλεσε ο Παπαναστασίου, το οποίο όμως απέκρουσε ο Τζίμας κρατώντας έτσι το 3-10.