ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤην οικονομική ενίσχυση των αμπελουργών ζητά η Γιώτα Πούλου

Την οικονομική ενίσχυση των αμπελουργών ζητά η Γιώτα Πούλου

Την οικονομική ενίσχυση των αμπελουργών ζητά η Γιώτα Πούλου

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Βοιωτίας, κ. Γιώτα Πούλου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στην κατάρρευση της τιμής του σταφυλιού αλλά και την οικονομική καταστροφή που αντιμετωπίζουν οι αμπελουργοί, υπογραμμίζοντας πως «η Κυβέρνηση εξαναγκάζεται να μην κλείνει πλέον τα μάτια στο πρόβλημα».

Η ανακοίνωση της κ. Πούλου:

«Τώρα που ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, με την κατάρρευση της τιμής του σταφυλιού να είναι γεγονός, με τους αμπελουργούς αντιμέτωπους με οικονομική καταστροφή, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βορίδης, θα κληθεί στη Βουλή να αναφέρει συγκεκριμένα μέτρα για τη στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών.  

Με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Αγροτικής Παραγωγής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σταύρου Αραχωβίτη, για κατάθεση Επίκαιρης Ερώτησης, σε συνέχεια των σχετικών Ερωτήσεων από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη Βοιωτία αλλά και για όλη τη χώρα, η Κυβέρνηση εξαναγκάζεται να μην κλείνει πλέον τα μάτια στο πρόβλημα. 

Μέχρι πριν και ένα μήνα, ενώ οι αμπελουργοί ύψωναν φωνή αγωνίας, ο κ. Υπουργός συνέχιζε προκλητικά να αρνείται την ύπαρξη του προβλήματος. Θα δώσει τώρα απαντήσεις που ικανοποιούν τα δίκαια αιτήματά τους;»