ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΜεθυσμένος με τσεκούρι έσπειρε τον πανικό σε χωριό της Λαμίας

Μεθυσμένος με τσεκούρι έσπειρε τον πανικό σε χωριό της Λαμίας

Μεθυσμένος με τσεκούρι έσπειρε τον πανικό σε χωριό της Λαμίας

Πως ένας μεθυσμένος άντρας, με ένα τσεκούρι, έσπειρε τον πανικό σε ένα ολόκληρο χωριό στη Λαμία

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Ένα ιδιαίτερα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, περίπου το μεσημέρι, σε χωριό της Λαμίας και συγκεκριμένα στις Βαρδάτες.

Αναλυτικά, φαίνεται πως δύο οχήματα συγκρούστηκαν στο χωριό Βαρδάτες, με τους οδηγούς των δύο οχημάτων να έρχονται σε φραστική αντιπαράθεση η οποία όμως γρήγορα βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο ένας εκ των δύο, 50χρονος αλλοδαπός με καταγωγή από την Αλβανία, επιτέθηκε στον άλλον, ο οποίος φαίνεται να είναι ένας 70χρονος ελληνικής καταγωγής,  σπρώχνοντας τον και τραυματίζοντας τον στο χέρι.  Αμέσως συγγενείς τους 70χρονου προσπάθησαν να παρέμβουν ώστε να ηρεμήσουν την κατάσταση, όμως ο 50χρονος, ο οποίος έδειχνε σημάδια μέθυς, έβγαλε από το όχημα του ένα τσεκούρι και ξεκίνησε να απειλεί τόσο τον 70χρονο όσο και άλλα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Στο περιστατικό έδωσε τέλος ισχυρή αστυνομική δύναμη που κατέφθασε στο σημείο όπου και συνέλαβε τον 50χρονο άνδρα. Κατά τη διάρκεια αλκοτέστ επιβεβαιώθηκε πως ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν υπό την επιρροή αλκοόλ, εξ ου και η έντονη συμπεριφορά του.

Δύο άτομα κατέθεσαν μήνυση προς τον 50χρονο, για απειλή, εξύβριση, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων αλλά και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφοροίας.