ΑρχικήΑθλητικάΑ.Ο. Υπάτου - Α.Ο. Νέας Αρτάκης 2-0

ΘΗΒΑ

Α.Ο. Υπάτου - Α.Ο. Νέας Αρτάκης 2-0

Α.Ο. Υπάτου - Α.Ο. Νέας Αρτάκης 2-0

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 στο δημοτικό στάδιο της Θήβας ο αγώνας της Γ εθνικής ανάμεσα στον Α.Ο. Υπάτου και τον Α.Ο. Νέας Αρτάκης, τον οποίο κάλυψε ζωντανά το «Ράδιο Θήβα» μέσω της εκπομπής «Μπαλαδώροι της Βοιωτίας» με τον Μηνά Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Παύλου στο studio και τον Βαγγέλη Μακρή στο γήπεδο.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν εξ αρχής να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σιγά σιγά η ομάδα του Υπάτου κατάφερε να επιβληθεί, δίχως όμως να καταφέρνει να ολοκληρώσει τις φάσεις πιέζοντας όμως καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Υπήρξαν πολλοί λίγες φάσεις στον αγώνα, με την πρώτη ευκαιρία της Νέας Αρτάκης να γίνεται στο 17ο λεπτό με σουτ του Χατζηστάμου το οποίο κατάφερε να μπλοκάρει ο Διαμαντής.

Αναγκαστική αλλαγή στο 40΄, βγήκε ο Χατζηστάμος που τραυματίστηκε και μπήκε στη θέση του ο Παπαδάκης.

Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν ιδιαίτερα να περάσουν την γραμμή του κέντρου και να διεισδύσουν την άμυνα του Υπάτου.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ακόμη πιο δυναμικά, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά κυνηγώντας ένα γκολ.

Μεγάλη ευκαιρία στο 53΄για την ομάδα του Υπάτου όμως ο Τζουβάρας απέκρουσε.

Στο 55ο λεπτό έγιναν δύο αλλαγές για την Αρτάκη, βγήκε ο Husinec και ο Μεγάλος και μπήκαν Ζαχαρόπουλος και Κωστούλας.

Στο 56΄ το Ύπατο έκανε τις πρώτες αλλαγές. Βγήκε Καλόφωνος και Σπανός και μπήκαν Δοξάκης και Κατσέλης.

Μεγάλη φάση στο 62ο λεπτό για το Ύπατο, ο Ζυγκερίδης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα προς τα δίχτυα της Αρτάκης όμως ο Τζουβάρας απεκρούει.

Στο 64ο λεπτό η Νέα Αρτάκη βγήκε στην επίθεση με τον Στασινόπουλος που έφτασε κοντά στο γκολ με σουτ του όμως πάνω στη γραμμή έσωσε έδιωξε την μπάλα αμυντικός του Υπάτου κρατώντας το 0-0.

Στο 65΄ έγιναν αλλαγές και για τις δύο ομάδες. Για το Ύπατο βγήκε ο Νιφορόπουλος και μπήκε ο Penta Marcelo ενώ για την Νέα Αρτάκη βγήκε ο Κατσούκης και μπήκε ο Σκριβανός.

Ο Ζυγκερίδης έγραψε το 1-0 στο 67ο λεπτό με πλασέ. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε απεκρούσει προηγουμένως άλλο σουτ από παίχτη του Υπάτου όμως δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα και ο Ζυγκερίδης έκανε το 1-0.

Η Νέα Αρτάκη προσπάθησε να βγει στην επίθεση για να μειώσει, με σκληρές «μάχες» να γίνονται στην άμυνα του Υπάτου. Στο 74ο λεπτό από στημένο φάουλ ο Παπαδάκης εκτέλεσε απευθείας όμως ο Διαμαντής απέκρουσε.

Ο Ζυγκερίδης έκανε το 2-0 στο 75ο λεπτό έπειτα από πάσα του Σπηλιώτη, σφραγίζοντας έτσι το παιχνίδι.

 

Λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο προπονητής της Νέας Αρτάκης αποβλήθηκε από το γήπεδο καθώς έλαβε δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία.