ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤαυτοποιήθηκε ο άνδρας που πέταξε πέτρα σε σχολικό λεωφορείο στη Λιβαδεια

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: Λιβαδειά  Αστυνομία 

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πέταξε πέτρα σε σχολικό λεωφορείο στη Λιβαδεια

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πέταξε πέτρα σε σχολικό λεωφορείο στη Λιβαδεια

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Σε συνέχεια έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε ο δράστης ο οποίος είχε πετάξει μια πέτρα σε σχολικό λεωφορείο, ιδιωτικού παιδικού σταθμού, στη Λιβαδειά με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο μαθήτριες.

Πρόκειται για ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και προσήχθη την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 το βράδυ, ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο ανωτέρω, πρωινές ώρες της 12-10-2020, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορώντας προστατευτικό κράνος, εκσφενδόνισε πέτρα στο οπίσθιο παρμπρίζ του εν κινήσει σχολικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στο κεφάλι, δύο από τα παιδιά που επέβαιναν σε αυτό.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο της περιοχής, όπου αφού τους παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα, αποχώρησαν.

Η ταυτοποίηση και ο εντοπισμός του δράστη, αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή πρωταρχική προτεραιότητα και επετεύχθη μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που συλλέχθηκαν με μεθοδικότητα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.