ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟ Δήμαρχος Θηβαίων εξασφάλισε 223.000 ευρώ για την προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων

Ο Δήμαρχος Θηβαίων εξασφάλισε 223.000 ευρώ για την προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων

Ο Δήμαρχος Θηβαίων εξασφάλισε 223.000 ευρώ για την προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων

Την ένταξη του Δήμου σε σχετικό πρόγραμμα του «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» πέτυχε ο κ. Αναστασίου κατά της συναντήσεως του με τον Υπ. Εσωτερικών

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γεώργιος Αναστασίου, κατά την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Τ. Θεοδωρικάκο, κατάφερε να εξασφαλίσει την ένταξη του Δήμου Θηβαίων στους δικαιούχους επιχορήγησης με το ποσό των 223.000 ευρώ για την «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων και μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού» από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Ο Δήμαρχος, με αφορμή την υπ’αρ. 68484/16-10-20 τροποποιητική απόφαση του ΥΠΕΣ, με την οποία συμπεριλήφθηκε στους δικαιούχους και ο Δήμος Θηβαίων δήλωσε :

«Συνεχίζουμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις προς όφελος του Δήμου μας και κατ’ επέκταση των δημοτών μας. Κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις μας, γιατί για εμάς είναι μονόδρομος η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Υπουργό που αξιολόγησε θετικά το αίτημα που του υπέβαλα κατά τη διάρκεια της συνάντησή μας στο Υπουργείο και ενήργησε άμεσα με την έκδοση της σχετικής απόφασης»