ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΚλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Θήβα - Τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού στη κεντρική πλατεία

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Θήβα - Τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού στη κεντρική πλατεία

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Θήβα - Τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού στη κεντρική πλατεία

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοίνωση πως τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 15:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στα πλαίσια της συνεργασία του Δήμου και της Π.Ε. Βοιωτίας.

Αναλυτικότερα ο Δήμος αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι, σε συνεργασία με την Π.Ε. Βοιωτίας Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 και από ώρες 10:00 έως 15:00 στην Κεντρική Πλατεία Θήβας θα πραγματοποιηθούν Δωρεά Προληπτικά Τεστ ανίχνευσης Κορωνοιου από τον ΕΟΔΥ, σε όσους πολίτες το επιθυμούν ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η δράση θα ενισχύσει την προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του covid-19.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο αυτό από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 21/10 πραγματοποιήθηκαν στους εργαζόμενους του Δήμου Θηβαίων όλων των δημοτικών ενοτήτων (Θήβας, Θίσβης, Βαγίων, Πλαταιών), συμπεριλαμβανομένων και όσων εργάζονται σε κοινωνικές δομές (όπως παιδικούς σταθμούς, βοήθεια στο σπίτι, κοινωνική υπηρεσία, συμβουλευτικό κέντρο, κέντρο κοινότητας, παντοπωλείο κα) μοριακά τεστ ανίχνευσης covid-19 και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ο δειγματοληπτικός έλεγχος έγινε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, το Κέντρο Υγείας Θήβας και τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Θήβας.»