ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΚορωνοϊός: Τεστ στον Αγ. Γεώργιο Λιβαδειάς - Δύο θετικά κρούσματα

Κορωνοϊός: Τεστ στον Αγ. Γεώργιο Λιβαδειάς - Δύο θετικά κρούσματα

Κορωνοϊός: Τεστ στον Αγ. Γεώργιο Λιβαδειάς - Δύο θετικά κρούσματα

Εκ των 116 ελέγχων θετικοί βρέθηκαν μονάχα δύο

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Σε πρωτοβουλία του Δήμου Λεβαδέων, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι για τον κορωνοϊό στην Κοινότητα του Αγίου Γεωργίου, την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, τόσο σε δημότες αλλά και σε μαθητές της κοινότητας. Εν συνόλω έλαβαν χώρα 116 έλεγχοι, εκ των οποίων βρέθηκαν αρνητικοί οι 114 και θετικοί οι 2.

Ο Δήμος Λεβαδέων αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση:

«Εδόθησαν οδηγίες στους πολίτες που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ενημερώθηκε αρμοδίως η Περιφερειακή αρχή και θα ακολουθήσει το στάδιο της ιχνηλάτησης των επαφών, όπως προβλέπεται.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, ευχαρίστησε τον ιατρό κ. Πέτρο Αρκουμάνη για την πολύτιμη βοήθεια του, καθώς και όλους τους συνεργάτες στον Δήμο για την συνδρομή τους στην ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων. Ευχήθηκε υπομονή και δύναμη σε όλους και τόνισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων επαγρυπνά και βρίσκεται στο πλευρό όλων των δημοτών!

Αύριο το πρωί έχουν προγραμματιστεί να γίνουν έλεγχοι από την Π.Ε. Βοιωτίας με την συνδρομή του Δήμου Λεβαδέων, στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς από τις 9:30 το πρωί.»

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται, παπούτσια, δέντρο, πίνακας, φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες