ΑρχικήΑθλητικάΑ.Ο. Θήβα - Α.Ο. Κυπάρισσος Αντίκυρας 1-3 - Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Α.Ο. Θήβα - Α.Ο. Κυπάρισσος Αντίκυρας 1-3 - Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Α.Ο. Θήβα - Α.Ο. Κυπάρισσος Αντίκυρας 1-3 - Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, ο αγώνας της Α κατηγορίας Βοιωτίας ανάμεσα στον Α.Ο Θήβας και τον Α.Ο. Κυπάρισσο Αντίκυρας. Τον αγώνα κάλυψε ζωντανά το «Ράδιο Θήβα» τόσο μέσω του youtube όσο και μέσω της εκπομπής «Μπαλαδώροι της Βοιωτίας» στους 97,5.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά και ήδη με την πρώτη ευκαιρία του αγώνα ο Κυπάρισσος άνοιξε το σκορ με γκολ του Ζώνα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν διαρκώς, και στο 9ο λεπτό είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες τις οποίες απέκρουσε ο Κωνσταντινόπουλος κρατώντας το 0-1. Στο 2ο λεπτό ο Νικολάου βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή της Θήβας και έπειτα από πάσα έκανε το 0-2.

Στο 19ο λεπτό η Α.Ο. Θήβα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα όμως οι αμυντικοί του Κυπάρισσου έστειλαν τη μπάλα κόρνερ. Στο 34ο λεπτό η ομάδα της Θήβας είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία την οποία απέκρουσε ο τερματο΄φυλακας του Κυπάρισσου.

Λίγες στιγμές μονάχα αργότερα, σε αντεπίθεση του Κυπάρισσου, υπήρξε μια πολύ καλή ευκαιρία με ένα δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ξανά ο Κωνσταντινόπουλος.

Ο τερματοφύλακας του Α.Ο. απέκρουσε ακόμη ένα σουτ στο 41ο λεπτό. Στο 2ο ημίχρονο οι δύο ομάδες πίεζαν συνεχώς για την κατοχή της μπάλας. Στο 56ο λεπτό η ομάδα του Κυπάρισσου έφτασε κοντά στο 0-3 όμως οι αμυντικοί της Θήβας έδιωξαν την μπάλα σε κόρνερ.

Το 0-3 έγινε στο 76 από στημένη φάση την οποία εκτέλεσε ο Ζώνας. Η μπάλα χτύπησε στο τείχος αλλάζοντας ελαφρώς πορεία και έτσι έγραψε το 0-3.

Η Θήβα κατάφερε να πιέσει και να μειώσει στο 83΄με γκολ του Χατζηλάμπρου γράφοντας το τελικό 1-3. Ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Θήβα είχε μια πολύ καλή εμφάνιση σώζοντας πάρα πολλές φορές τους γηπεδούχους.