ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΈφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά την μητέρα του - Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

#TAGS: Αστυνομία  Φωκίδα 

Έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά την μητέρα του - Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του

Έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά την μητέρα του - Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας τέθηκε σε κινητοποίηση καθώς ένας 65χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Ο εν λόγω άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα οι γείτονες του να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία, με αστυνομικού από το Α.Τ. Γραβιάς και το Τ.Α Αμφισσας να μεταβαίνουν στα Καστέλλια, στο σπίτι του 65χρονου, και με την παρουσία εκπροσώπου της δικαιοσύνης άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και εισήλθαν μέσα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρό τον άντρα, ενώ αναζητούσαν και την μητέρα του η οποία έμενε μαζί του. Ψάχνοντας ενδελλεχώς το σπίτι δεν μπόρεσαν να βρούν τα ίχνη της ηλικιωμένης γυναίκας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην αστυνομία, καθώς η εν λόγω γυναίκα ήταν κατάκοιτη και δεν είχε τη δυνατότητα να κινηθεί μόνη της.

Στα πλαίσια της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι εντόπισαν έγγραφα τα οποία αποδείκνυαν πως η μητέρα του 65χρονου είχε νοσηλευτεί πρόσφατα στο Γ.Ν. Λαμίας και είχε πεθάνει προ δεκαπενθήμερου.

Ο 65χρονος φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα μοναχικός άνθρωπος καθώς κανένας από τους γείτονες του δεν γνώριζε πως η μητέρα του είχε πεθάνει και είχε ταφεί.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών φαίνεται να θεωρούν πως ο 65χρονος έχασε τη ζώη του από παθολογικά αίτια.