ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπιδαπέδιο εξοπλισμό απολύμανσης απέκτησε ο Δήμος Τανάγρας

Επιδαπέδιο εξοπλισμό απολύμανσης απέκτησε ο Δήμος Τανάγρας

Επιδαπέδιο εξοπλισμό απολύμανσης απέκτησε ο Δήμος Τανάγρας

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας και λαμβάνοντας υπόψη το 2ο κύμα του κορωνοϊού που βρίσκεται σε έξαρση στην Ελλάδα, ο Δήμος Τανάγρας προμηθεύτηκε επιδαπέδιο εξοπλισμό απολύμανσης.

Τον εξοπλισμό παρέλαβε από την εταιρεία LIBERTA COSMETICS ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020.

Ειδικότερα, ο εξοπλισμός αφορά την προμήθεια 25 επιδαπέδιων μεταλλικών ποδοκίνητων συσκευών Αντισηπτικού, διαστάσεων 108cm x 10 cm x 13 cm, χρώματος μαύρου με εσωτερικό στοιχείο dispenser του 1 lt για χρήση σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα και τα Κ.Ε.Π. του Δήμου Τανάγρας προκειμένου να γίνεται απολύμανση των χεριών τόσων των πολιτών που προσέρχονται στις υπηρεσίες όσο και των υπαλλήλων.

Το κόστος της προμήθειας ανήλθε στο ποσό των 6.200,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Η πρώτη συσκευή τοποθετήθηκε στο Δημαρχείο στο Σχηματάρι κατά την ημέρα της παραλαβής. Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν και οι υπόλοιπες στα άλλα δημοτικά κτίρια κι όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δήλωσε ότι: «Προμηθευτήκαμε αυτόν τον ειδικό εξοπλισμό απολύμανσης, με σκοπό την ενίσχυση των μέτρων που εφαρμόζουμε για την προστασία από τον Covid-19 στα δημοτικά κτίρια. Εν μέσω της πανδημίας κι αυτή μας η ενέργεια υλοποιήθηκε για να δείξουμε εμπράκτως ότι βρισκόμαστε δίπλα στο προσωπικό μας και στον κάθε συμπολίτη μας, που τα επισκέπτεται. Η δημοτική αρχή αποδεικνύει καθημερινά με έργα και πράξεις κι όχι με λόγια ότι βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη».