ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΛαμία: Αγνωστος σφράγισε γάτα μέσα σε σακούλα και την έπνιξε - Αναζητείται ο δράστης

Λαμία: Αγνωστος σφράγισε γάτα μέσα σε σακούλα και την έπνιξε - Αναζητείται ο δράστης

Λαμία: Αγνωστος σφράγισε γάτα μέσα σε σακούλα και την έπνιξε - Αναζητείται ο δράστης

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Ένα σοκαριστικό εγκληματικό επεισόδιο έλαβε χώρα στη πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας, τη Λαμία, όπου ένα άτομο, τα στοιχεία του οποίου είναι άγνωστα προς το παρόν, φαίνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Φθιώτιδας, να έπνιξε μια γάτα σφραγίζοντας την σε σακούλα ώστε να πεθάνει από ασφυξία.

Ο Σύλλογος κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες για το περιστατικό να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο:  6907595774

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Φθιώτιδας:

Το γατάκι θεωρήθηκε σκουπίδι από κάποιους "άρρωστους βαριά στη διανόηση" γιατί απλά δεν το ήθελαν..ή γιατί επιθυμούσαν να το σκοτώσουν..Το έκλεισαν ερμητικά σε σακούλα για να πεθάνει από ασφυξία. Και ας χτυπούσε η καρδιά του και ας πάλευε για τη ζωή του, το πέταξαν ζωντανό σε κάδο στην οδό Ναυπάκτου και Λεβαδείας στη Λαμία. Νεαρός συμπολίτης μας κλαίγοντας τηλεφώνησε και η Αλεξάνδρα μας έτρεξε, το πήρε και το μετέφερε πριν από λίγο σε ιδιωτικό κτηνιατρείο και ενώ αγωνίστηκαν να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά η γατούλα δεν τα κατάφερε. Αναζητούνται μάρτυρες! Αν αναγνωρίσετε το γατάκι ή οτιδήποτε για το περιστατικό ενημερώστε μας. Η κακοποίηση ζώου είναι κακούργημα. Και αν κάποιοι συμπολίτες μας έχουν καυτηριασμένη συνείδηση, εύχομαι ο νόμος να είναι αμείλικτος απέναντι τους. Κάντε μια συνθήκη με το "τέρας" που ζει μέσα σας μήπως και μαλακώσει κάποτε η καρδιά σας και καθαρίσει και το μυαλό σας. Γιατί δυστυχώς κουραστήκαμε να παίζουμε το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού μέσα στους κάδους απορριμμάτων. Γιατί δυστυχώς ο δολοφόνος δεν είναι ένας, είναι πολλοί και είναι δίπλα μας. (από το ίδιο κάδο είχα μαζέψει τρία νεογέννητα γατάκια την ημέρα του Αγ. Πνεύματος...)