ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΑλλοδαπός στη Χαλκίδα σκαρφάλωσε στο 3ο όροφο πολυκατοικίας και έκλεψε διαμερίσματα

Αλλοδαπός στη Χαλκίδα σκαρφάλωσε στο 3ο όροφο πολυκατοικίας και έκλεψε διαμερίσματα

Αλλοδαπός στη Χαλκίδα σκαρφάλωσε στο 3ο όροφο πολυκατοικίας και έκλεψε διαμερίσματα

Κατασχέθηκαν το σχοινί που χρησιμοποίησε και ένα σφυρί

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Αστυνομικοί του Τμήματος Αμεσης Δράσης Χαλκίδας, αφού ενημερώθηκαν για παραβίαση οικίων, κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου 2020, στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας περιοχής της Χαλκίδας.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, με τη χρήση σχοινιού, αναρριχήθηκε στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας και παραβίασε τις μπαλκονόπορτες τριών διαμερισμάτων, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Οι περιπολούντες αστυνομικοί που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο, συνέλαβαν αυτόν πριν προλάβει να διαφύγει, ενώ κατάσχεσαν το σχοινί που χρησιμοποίησε και ένα σφυρί, ως διαρρηκτικό εργαλείο.

Γίνεται μνεία ότι ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά πριν από τέσσερις ημέρες, για κλοπή τροχοφόρου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Αμεσης Δράσης Χαλκίδας (σχετ. το από 08-12-2020 Δελτίο Τύπου).  

Η διενέργεια περιπολιών και ελέγχων από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.