ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΣύλληψη 3 ανηλίκων που έκαναν «πλιάτσικο» σε επιχειρήσεις στο Δίστομο

Σύλληψη 3 ανηλίκων που έκαναν «πλιάτσικο» σε επιχειρήσεις στο Δίστομο

Σύλληψη 3 ανηλίκων που έκαναν «πλιάτσικο» σε επιχειρήσεις στο Δίστομο

Κατασχέθηκαν το κλεμμένο όχημα το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη κατοχή τους

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμφισσας - Δελφών, συνελήφθησαν στις (29-12-2020) πρωινές ώρες στην Αμφισσα, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, βραδινές ώρες της 27-28/12/2020, αφαίρεσαν αρχικά, από περιοχή της Αμφισσας, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο ακολούθως μετέβησαν στην ευρύτερη περιοχή του Διστόμου - Αράχοβας Βοιωτίας, όπου προέβησαν στη διάπραξη, με τη θραύση υαλοπίνακα, συνολικά πέντε (5) κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, διέπραξαν:

•δύο κλοπές από πρατήρια υγρών καυσίμων και μία κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (σχετικό το από 29-12-2020 Δελτίο Τύπου), καθώς και

•δύο ακόμη κλοπές από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τα οποία αφαίρεσαν (2) ηχεία και μικρό χρηματικό ποσό.

Το προαναφερόμενο κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο πλησίον δασικού δρόμου περιοχής της Αμφισσας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στη κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (223) ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών ?μφισσας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμφισσας – Δελφών.