ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΜεθυσμένος και δίχως φώτα οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό - Προκάλεσε δύο τροχαία

Μεθυσμένος και δίχως φώτα οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό - Προκάλεσε δύο τροχαία

Μεθυσμένος και δίχως φώτα οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό - Προκάλεσε δύο τροχαία

Μεθυσμένος αλλοδαπός προκάλεσε δύο τροχαία ατυχήματα - Στο νοσοκομείο Λαμίας ένας 55χρονος στρατιωτικός

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Δύο τροχαία ατυχήματα φαίνεται πως προκάλεσε η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ενός μεθυσμένου αλλοδαπού, από τη Βουλγαρία, ο οποίος οδηγούσε αντίθετα και δίχως φώτα στην εθνική οδό, στο ύψος των διοδίων της Πελασγίας.

Φαίνεται πως ο εν λόγω αλλοδαπός άνδρας είχε πάρει το αγροτικό όχημα του αφεντικού του, και υπό την επιρροή του αλκοόλ οδηγούσε στην Ε.Ο. προς τη Λαμίας.

Φτάνοντας στα διόδια της Πελασγίας, είδε την αστυνομία που βρισκόταν στο σημείο και ακινητοποίησε το όχημα του, έσβησε τα φώτα και έκανε αναστροφή.

Η ανεύθυνη συμπεριφορά του οδηγού αυτού οδήγησε στη σύγκρουση του οχήματος του με δύο άλλα Ι.Χ.Ε.. Ο οδηγός του 1ου εκ των δύο οχημάτων δεν τραυματίστηκε. Ο δεύτερος οδηγός, ένας 55χρονος στρατιωτικός γιατρός, απέφυγε την αρχική σύγκρουση όμως έπεσε πάνω σε ένα άλλο φορτηγό ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε και με τις προστατευτικές μπάρες.

Οι μπάρες από τη σύγκρουση διείσδυσαν το όχημα, ευτυχώς όμως δεν χτύπησαν τον 55χρονο οποίος όμως τραυματίστηκε λόγω του ατυχήματος με το αυτοκίνητο του να έχει υποστεί σοβαρότητες ζημιές.

Φαίνεται πως ο μεθυσμένος Βούλγαρος συνέχισε την πορεία του και κατάφερε να εξέλθει από την Ε.Ο. με κατεύθυνση την Πελασγία.

Ο 55χρονος στρατιωτικός μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όμως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.